Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-03-2024 16:40

İYİ Parti'den istifa etti, Murat Şenel'e desteğini açıkladı

"Şehrimize hizmet etme noktasında, adil, dürüst, çalışkan, başarılı, güvenilir ve ilkeli insanlarla devam edeceğiz" diyen İYİ Parti'nin Samsun'da tanınan isimlerinden biri olan İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Erkut Çiftçi, partisinden istifa ettiğini ve CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'i destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti'den istifa etti, Murat Şenel'e desteğini açıkladı

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine adım adım ilerlerken, Samsun İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in, İlkadım'daki tercihi Necattin Demirtaş olmuştu. İYİ Parti'nin Samsun'da tanınan isimlerinden biri ve İlkadım Belediye Başkan A. Adayı olan Erkut Çiftçi, CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'i destekleyeceklerini duyurdu.

 

"BU YAPILAN HALKIMIZA VE ŞAHSIMA HAKSIZLIKTIR"

 

Erkut Çiftçi, şu açıklamayı yaptı: "Bundan sonraki süreçte, çalışma arkadaşlarım ve halkımız ile yapmış olduğum istişarelerden sonra bu yapılanın şahsıma ve İlkadım ilçesine büyük bir haksızlık ve İYİ Parti tarafından ilkesizlik olduğunu üzülerek belirtmek durumundayım. Güven vermeyen, kazanacak aday ile değil, duruma göre şekil alan bir yapının içinde olmayacağız ve mutlaka doğup büyüdüğüm şehrime hizmet etmek ve siyasi çalışmalarıma devam etmek istiyorum" diye konuştu.

 

"DÜRÜST, GÜVENİLİR VE İLKELİ İNSANLARLA DEVAM EDECEĞİM"

 

Çiftçi, şöyle devam etti: "İYİ Partiye gönül vermiş olan insanlarla hiçbir sorunum yok, çok değerli ve onurlu insanlar tanıdım. Hakikaten de öyleydiler. Bir çoğu da şahsıma yapılan haksızlıktan dolayı muzdarip olduklarını ısrarla dile getirdiler. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Şehrimize hizmet etme noktasında, adil, dürüst, çalışkan, başarılı, güvenilir ve ilkeli insanlarla devam edeceğiz. Burası Samsun ve ben Samsun'un öz evladıyım. Samsun'umuzu ileriye taşıyacak ne varsa gerekeni yapacağım. İlkadım ittifakı çerçevesinde, ilçemize hak ettiği hizmeti vermek için tek vücut olacağız ve gece-gündüz demeden çalışacağız"

adminadmin