Eğitim
Giriş Tarihi : 08-01-2014 20:20   Güncelleme : 08-01-2014 20:20

KUZU’NUN KURT AŞKI!

İslâm coğrafyasında yıllardır kan ve gözyaşı dinmiyor.

KUZU’NUN KURT AŞKI!
Çeçenistan ile başlayan batı zulmü zaman içerisinde genişleyerek halkı Müslüman olan tüm ülkeleri sarmaya başladı. Türk devletlerinde pembe devrim, kadife devrim gibi kulağa hitabeden kavramlarla yayılma eylemi gösteren batı fitnesi, Orta Doğu’ da demokratikleşme kılıfı ile karşımıza çıktı.
Demokratikleşme adına yapılan devlet otoritesine baş kaldırma eylemleri
 
Müslümanların biri birlerini öldürme boyutunu aştı. Zulmün şiddeti arttı, dozajı yükseldi ve artık iş toplu katliamlar ve kitle ölümlerine dönüştü. İşin acı yanı ölenin de, öldürenin de “Allahuekber” diye bağırıyor olması.

Müslümanları kulağa hoş gelen kavramlarla biri birlerine düşman yapan zihniyetin, bizim kısaca “Batı” dediğimiz küresel emperyalizm olduğunu bilmeyen yok.
 
Bu katliamların arkasında “Bir Dünya Hükümeti” kurarak tüm insanları kendi sapık inanç yapılarına göre yönetmek isteyen Siyonist zihniyetin gözlerden kaçırılması, olayların sağlıklı okunamaması için önem arz ediyor. Siyonist zihniyetin bölgemiz ile ilgili niyetleri bilinmeden sadece olaylara yüzeysel bakarak yorum yapmak insanımızı yanıltır.
 
Bu zihniyetin hedefine; Fırat ile Nil arasında Büyük İsrail Devleti kurmak olduğu herkes tarafından biliniyor. Bunu gerçekleştirmek için Tunus’ dan Endenozya’ ya kadar 22 ülkenin haritasını değiştirileceğini beyan ettikleri de yine biliniyor.
 
Yazının devamı için tıklayınız:
 
http://www.akasyam.com/kose-yazisi/777/kuzunun-kurt-aski.html
adminadmin