Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2024 17:38

Muhammed Okutan’dan Devir Teslim Provası

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, talip olduğu İlkadım Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhammed Okutan’dan Devir Teslim Provası

Belediye personeli ile görüşen Okutan, esnaf ziyaretlerini ve köy ziyaretlerini tamamladıklarını belirterek son olarak İlkadım Belediyesi’ni ve personellerini ziyaret etmek istediklerini söyledi.

BU BİR HİZMET YARIŞI

Belediye Başkan Yardımcılarına, İdare Amirine ve personellere teşekkür eden Okutan, ‘‘Bu bir hizmet yarışıdır. Bizde en hayırlı hizmetleri biz yaparız diyerek bu yola çıktık. Yola çıkarken bu güne kadar görev yapmış belediye başkanlarımıza teşekkür ettik. Mevcut adaylara ise çalışmalarında kolaylıklar diledik. Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret ettik. Sevgi ve kardeşlik ortamında bu yarışın sürdürülmesi gerektiğini vurguladık.’’dedi.

İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Göreve geldiklerinde herkesin yüzünün güleceğini belirten Okutan, ‘‘Belediye hizmet için vardır. İlkadım’da yaşayan tüm vatandaşlarımız belediyede hak sahibidir. Üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var. Bu sebeple işini hakkıyla yapan herkes bulunduğu yerden emin olabilir. Bizim yönetimimizde işçi kıyımından söz edilemez. Açıkladığımız projelerle bizim çok daha fazla personele ihtiyacımız olacak. Yeni personel alımlarına ihtiyaç duyacağız. Bu alımlarda da tüm mahallerimize nüfus yoğunluğuna göre adil kontenjan hakkı tanıyacağız.’’şeklinde konuştu.

adminadmin