Genel
Giriş Tarihi : 04-11-2022 18:12   Güncelleme : 04-11-2022 18:12

MYB Tekstil'den Yenilik; İş Elbiseleri Tasarım Ekibi Sizi Bekliyor

Personelin kıyafetleri çalışma ortamında hareketlerini kısıtlamayan, bedeni sıkmayan, rahat ettiren özelliklerde olmalıdır.

MYB Tekstil'den Yenilik; İş Elbiseleri Tasarım Ekibi Sizi Bekliyor

Fabrika, şantiye, trafik, açık alan, maden, otomotiv sektörlerinde üretim, pazarlama ve tüm personele yönelik iş elbiseleri üretimini, MBY Tekstil tasarım ve üretim ekibiyle gerçekleştiriyor. 22 yıldır sektörde Uluslararası ve Avrupa standartlarında üretim kalitesi sunuyor. Yurtiçi ve yurtdışı pazarın toptan ve perakende olarak tüm taleplerini karşılıyor. İkinci üretim fabrikasını açan firma profesyonel ekibiyle üretimlerini gerçekleştiriyor. Yeniliği ve teknolojiyi yakından takip ederek, yenilikçi yaklaşımla ergonomik ve üst düzey korumalı iş kıyafetlerini üretiyor. Sektöre öncülük eden modelleri tasarım, güvenlik ve ergonomik özellikleriyle tercih ediliyor.

Saha çalışanlarını çevre ve dış etkenlerden koruyan kıyafetleri personele güven ve rahatlık veriyor. Kaza risklerini minimum seviyede tutan kıyafetler, iş verimini ve performansını artırıyor. Tasarım ekibi yaratıcı ve yenilikçi modeller yaratarak çalışanlara ve kurumlara destek oluyor. İstediğiniz özellikleri değerlendiren ve uygulayan tasarım ekibi taleplerinizi karşılamak için bekliyor. Yaratıcı ve profesyonel grafik tasarım ekibi, uzman ve donanımlı yapıyla hizmet veriyor.

İş Kıyafeti Özellikleri

Personelin kıyafetleri çalışma ortamında hareketlerini kısıtlamayan, bedeni sıkmayan, rahat ettiren özelliklerde olmalıdır. MYB Tekstil tasarım ekibi, öncelikle personel rahatlığını düşünerek modelleri tasarlar. Güvenlik ve koruma özellikleri ikinci olarak modele eklenir. Üretim mantığını önce insan olarak değerlendiren ekip, tüm modellerinde ergonomiye, konfora ve rahatlığa önem veriyor.

Yeni modeller üretim aşamasına gelene kadar, mekanik ve fiziksel testlere tabi tutularak onay alıyor. İş pantolonu bedeni en çok saran ve hareketleri engelleyebilen forma sahiptir. MYB Tekstil pantolonları, vücudu tam saran, sıkmayan, varlığı belli olmayan, rahatsız etmeyen kalıp ve kumaştan yapılıyor. Ergonomik saha personel modelleri, iş ortamında ekipman taşımaya elverişli modellerle üretiliyor. Açık hava personeli modelleri dış koşullardan etkilenmeyen yapıda ve kumaşlarla üretiliyor. Çalışma anında eklem, bacak, kas ve kemik yapısını destekleyen, rahat ettiren tasarımlara önem veriliyor.

Üniforma, forma, hemşire forması, iş takımları, servis elemanı ve hostes kıyafeti gibi kurumu temsil eden personelin kıyafetlerinde tasarım ön plana çıkıyor. Kalite, estetik şıklık ve dayanıklılık özellikleriyle kurumsal kimliği yansıtıyor. MYB Tekstil, personel kıyafetleri tasarımı ve üretiminde profesyonel olarak hizmet veriyor.

adminadmin