Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-04-2024 16:37   Güncelleme : 24-04-2024 16:44

Necmi Çamaş Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız görevden alınarak yerine Necmi Çamaş getirildi.

Necmi Çamaş Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Necmi Çamaş'ı getirdi.

Doğan bir süre önce eski başkan Mustafa Demir'in döneminde Genel Sekreter Yardımcılığı yapan Şenol Yıldız'ı görevden almıştı.

DEMİR UZMAN KADROSUNA ÇEKMİŞTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde belediyede Kültür, Sosyal Turizm ve Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapan Necmi Çamaş'ı Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirdi.

Çamaş, 2019 yerel seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Demir tarafından görevden alınarak uzman kadrosuna çekilmişti. Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Halit Doğan ise Necmi Çamaş'ı Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirdi.

BAĞLI BİRİMLER BELLİ OLDU

Necmi Çamaş'ın Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak bünyesinde bulunduracağı birimlerde belli oldu. Buna göre Necmi Çamaş genel sekreter Yardımcısı olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı'ndan da sorumlu olacak.

adminadmin