Ekonomi
Giriş Tarihi : 03-03-2014 10:05   Güncelleme : 03-03-2014 10:05

ONLAR MONTAJ, BİZ BARAJ YAPIYORUZ!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Bazıları montaj kaset üretiyor, biz baraj yapıyoruz. Onlar montaj kasetlerle uğraşsınlar, biz hizmet yapacağız. Onlar boşuna uğraşadursunlar" dedi.

ONLAR MONTAJ, BİZ BARAJ YAPIYORUZ!
Eroğlu, Gazipaşa Ovası Sulama Tesisinin temel atma töreninde, 40 yıl önce inşa edilmesi gereken bu baraja yeni başlandığını ve 2016'da bitirileceğini belirterek, bundan dolayı vatandaşlardan özür diledi.
 
Türkiye'de son 11 yılda yapılanları anlatan Eroğlu, başkaları laf üretirken AK Parti'nin hizmet ürettiğini söyledi.
 
Vatandaşlara hizmet etmenin kendilerine gurur verdiğini ve buna devam edeceklerini dile getiren Eroğlu, "Bazıları montaj kaset üretiyor, biz baraj yapıyoruz. Onlar montaj kasetlerle uğraşsınlar, biz hizmet yapacağız. Onlar boşuna uğraşadursunlar. Gücünü şeytandan, komplolardan alanlar düşünsün. Rabbimize güveniyoruz. İster montaj kaset yapsınlar, ister iftira atsınlar. Bu milletin hakkını yedirmeyeceğiz. Millet uyandı" ifadesini kullandı.
 
Bir dönem vatandaşların para yatırdığı bankaların batırıldığını, faizler nedeniyle insanların bir gecede fakirleştiğini, Türkiye'nin IMF karşısında "el pençe" durduğunu anımsatan Eroğlu, bir yandan Türkiye'yi güçlendirdiklerini, diğer taraftan vatandaşlara hizmet ettiklerini bildirdi.
 
Eroğlu, Gazipaşa ile Antalya arasındaki mesafenin, yapılan yollarla 5 saatten 2 saate düştüğünü, havalimanının da ilçe adına büyük bir kazanım olduğunu dile getirdi.
 
"Gazipaşa'ya Avrupa'nın her yerinden uçaklar geliyor"
 
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ise Gazipaşa'nın bugüne kadar unutulmuş ve ihmal edilmiş bir ilçe olduğunu ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'li kadrolarla makus talihinin değiştiğini, hak ettiği hizmetleri aldığını söyledi.
 
Eroğlu ile ilçenin 40 yıldır hayal ettiği barajın temelini attıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Gazipaşa'daki köylümüz, çiftçimiz için önemli bir projenin temelini atıyoruz. Gazipaşa'ya sulama suyunu getiriyoruz. Gazipaşa, AK Parti iktidarı sayesinde hayallerini gerçekleştiriyor. Gazipaşa Havalimanı unutulmuştu. Cihazları sökülmüş, başka yere götürülmüştü. 'Burayı açacağız, ne teknoloji varsa getireceğiz. Avrupa ve Türkiye'den uçakları getireceğiz' dedik. Gazipaşa'ya Avrupa'nın her yerinden uçaklar geliyor" diye konuştu.
 
Daha sonra tesisin temeli, canlı bağlantı gerçekleştirilerek atıldı.
 
Bu arada, Eroğlu, Serik ilçesine bağlı Gebiz beldesini ziyaret ederek, vatandaşlardan AK Parti Serik Belediye Başkan adayı Ramazan Çalık'a destek istedi.
adminadmin