Gündem
Giriş Tarihi : 19-02-2014 20:50   Güncelleme : 19-02-2014 20:50

OSMAN GENÇ BAKAN VE İL BAŞKANINI GÖREVE ÇAĞIRDI

Canik Belediye Başkanı Genç, hedef gösterdi, AK Parti yönetimini uyardı Birileri AK Parti'ye Açık ihanet ediyor

OSMAN GENÇ BAKAN VE İL BAŞKANINI GÖREVE ÇAĞIRDI
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, geçtiğimiz günlerde ‘birileri karalama kampanyası yapıyor’ diyerek gösterdiği tepkiye bir yenisini daha ekledi. Genç, ‘Açık ihanet var. Bir AK Parti adayının posterleriyle birlikte ‘karalama kampanyası olan gazeteleri dağıtıyorlar” dedi
 
Samsun’da yerel seçim çalışmaları sürerken, AK Parti içinde ‘ihanet’ tartışmaları gündeme geldi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kendisiyle ilgili yapılan karalama kampanyasının bir yerel gazetede ‘GERÇEK’miş gibi yayınlandığını sonra da o gazetelerin bir AK Partili adayın seçim broşürlerinin, belediyenin çıkarttığı ‘Sizin için’ adıyla yayınlanan bülten ve kitapçıkla birlikte dağıtıldığını öne sürerek, “AK Parti içindeki bu ihanet artık görüntülenmiştir. Bir seçim bürosunda bu görüntülere rastlayan partililerimiz tarafından da fotoğraflanmıştır” dedi.
 
AK Pari’nin adayının, bir başka AK Parti adayı için yürüttüğü bu çalışmaya destek vermesinin kendi partisine ‘ihanet olarak’ yorumlanacağını söyleyen Başkan Genç, şöyle konuştu: Bu adayın her ilçede seçim bürosu var. O ilçelerdeki SKM’lerde bu gazeteler toplu şekilde ne arıyor. Vatandaşa dağıtıldığını gören AK Partililer beni aradılar. Ben de fotoğraflayın gönderin dedim. Bu yapılan karalama kampanyasının zararı sonuçta AK Parti’ye olacaktır.   AK Parti adayları hakkında kötü haber yaptırıp, ‘manşetten ballı haberlerinin yer aldığı’ gazeteleri dağıttırdığı aşikardır. Canik'te MHP adayını açıkça destekleyecek kadar ileri giden bu zihniyet, AK Parti araçlarıyla adayın posterleri ve gazeteyi de dağıtarak ne yapmaya çalıştığı ortadadır. Diğer partilere de ‘kendi adayını karalayarak’ yandaşı olan gazeteyle destek vermektedir” iddiasında bulundu.

BAKAN VE İL BAŞKANINI GÖREVE ÇAĞIRDI

Geçtiğimiz seçimlerde de aynı oyunun Atakum’da o dönemin AK Parti adayı Adem Bektaş’a oynandığını ileri süren Genç, şimdi aynı oyunun Canik’te sahneye konduğunu ama halkı kandıramayacaklarını söyledi. O yerel gazetenin ücretsiz olarak sokaklarda dağıtılsa bile bir çok vatandaşın kendi ifadeleriyle ‘gözümüzde itibari yok’ dediklerini hatırlatan Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’ı ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile milletvekillerini de göreve çağırdı. Genç, şöyle devam etti: AK Parti ve AK Parti adayları aleyhinde haberler yaptıran ve yapılmasına göz yuman o AK Partili adaydan hesap sorulmalıdır. Bu ihanete göz yummak partimize yapılan en büyük hakarettir. Toplumun yüzde 50’sinden fazlasının oyunu alan bir partiyi bu küçük ayan oyunlarına alet edemeyiz. O gazetenin genel yayın yönetmeninin AK Parti’ye olan kin ve nefreti, geçtiğimiz günlerde Canik'te MHP adayını desteklediklerini köşesinde açıkça yazması ile ortaya çıkmıştır. Aynı gazetelerin MHP ile dağıtılması bu olayı da deşifre etmiştir. Daha önce de AK Partili bir adaya yandaşlıyla bilinen o gazete haberleriyle AK Parti hükümeti ve AK Parti'li Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanlarını da kendisine hedef seçmiştir. Bunun altında yatan ‘GERÇEK’ AK Parti’nin adayının oylarını artırıp, diğer adayların oylarının düşürülmek istenmesi ve açıkça ‘ihanettir’ Sayın bakanımız, il başkanımız ve milletvekillerinin gereğini yapmaması halinde AK Parti’ye ihanet konusunu Başbakanımız’a taşıyacağım.”
 
ATTIKLARI ÇAMURDA BOĞULACAKLAR
 
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun ve Canik hakına da seslenerek şunları söyledi:
Benim halkım ve AK Partililer şunu gayet iyi biliyor ki; o yayınlanan yazılar ve kullanılan resimler nefret ve kin kusmanın açık göstergesidir. AK Partili bir adayın çıkarttığı ‘SİZİN İÇİN’ bültenleriyle birlikte gazetenin aynı AK Parti SKM’sinde bulunması, o adayın broşürleriyle dağıtılması partimize ve yüce halkımızı kandırmaya yönelik açık bir karalama kampanyasıdır. Canikli onlar için yaptıklarımızı ve 10 yıl içinde borç ve enkaz edebiyatı yapmadan ilçeyi nasıl geliştirdiğimizi gayet iyi biliyor. Yalan ve iftira haberlerle yapılan karalama kampanyasının halkın gözünde hiçbir değeri yoktur. Ücretsiz olarak sokak sokak dağıtılan gazete AK Partililer ve bir çok vatandaşlarımız tarafından ‘kendi ifadeleriyle hiçbir itibar görmüyor’. Çamur atanlar attıkları o çamurda boğulacaktır. Canikli, sağduyulu vatandaşlarımız, bu ‘kirli oyunun farkındadır’. İnanıyorum ki, yine seçimleri rekor kırarak kazanacağız. İşte tek ‘GERÇEK’ budur ve 30 Mart’ta sandıktan zaferle çıktığımızda, bakalım o zaferi yazabilecek cesarete sahip olabilecekler mi?”.
 
 
 
 
adminadmin