Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 12-03-2021 07:29   Güncelleme : 12-03-2021 07:29

Rakıcılar ve Heykelciler Niçin Kanal İstanbul’u İstemez!

Rakıcılar ve Heykelciler Niçin Kanal İstanbul’u İstemez!

Türkiye’de heykelden başka taş taş üstüne koymayan, menfaatini halkın sırtından geçinmekte gören asalak ve yiyici bir kitle ile karşı karşıyayız. Son zamanlarda “Kanal İstanbul’u istemezük” diye çok fazla yırtınıyorlar.

 

Bunlardan bir tanesi de İstanbul’un evlere şenlik Belediye Başkanı’dır. İmamoğlu diye soyadına bakıp aldanmayın rakıyı gördü mü, derhal icabına bakar. İstanbul’a cami yapmaya uğraşanların en amansız düşmanıdır. Kısaca söylemek gerekirse o soyadını taşımaya layık biri değildir.

 

Her ne ise… Bu zat “temel atmama” töreni yapacak kadar akla ziyan işler yaptığı gibi Kanal İstanbul’a da en çok karşı çıkan kişilerden biridir.

 

İstanbul halkı bu doğru sözden anlamayan kişiyi başkan seçerek çok fena kaşındı. Şimdi çöp dağları yeniden meydana gelince eski CHP’li yöneticiler akla geliyor tabii. Çare yok beş sene bu halk düşmanı asalakların kahrını çekeceğiz. Çünkü seçimle gelen her kişiyi kim olursa olsun kabul etmek en azından yaptığı fenalıklara katlanmak mecburiyetimiz var. Allah bütün İstanbullulara sabır nasip etsin…

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN