Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Köşe Yazıları

Ramazan Hoca’nın Şehadeti

Yüreğim parçalandı, gözlerim donuklaştı, ağzım kurudu Ramazan Hoca’nın şehadet haberini duyduğumdan beri.

Ramazan Hoca’nın Şehadeti
Paylaş:

Bu kadar mı etki eder insana hiç görmediğin, hiç konuşmadığın, hiç tanışmadığın, tokalaşmadığın veya kucaklaşmadığın bir kişinin bu dünyaya vedası? Belki garipliğiydi, belki doğruluğuydu, belki de kimsesizliğiydi, içtenliğiydi veya samimiyetiydi yüreğe dokunan. Nice kodaman kodaman insanların ölüm haberini duymuş fakat tınlamamış biri olarak ilk kez bir cinayetin bu denli yüreğime dokunduğunu söylersem yalan söylememiş olurum.

Hele, cuk diye yerli yerince oturtarak okuduğu o ayetler var ya... Tam bağlamında, tam kıvamında.

Ayetleri kıvırmadan, evirmeden, çevirmeden ve bağlamından koparmadan okursanız, İlahi emirleri dile getirirseniz birilerini mutlaka rahatsız edersiniz. Hele bir de ayetleri olması gerektiği vechiyle dile getirirseniz, ayetlere göre yapılacakları sıralarsanız, düşüncenin de İslami olmasının gerektiğinden dem vurursanız işte orada maalesef cinayet çıkıyor. Müşrik ve Münafık kesimin geçmişten getirdikleri bir alışkanlıklarıdır bu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Köşe Yazıları Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat