Sağlık
Giriş Tarihi : 14-11-2020 10:50   Güncelleme : 14-11-2020 10:50

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi işleminin FUT veya FUE olacak şekilde iki kategori vardır; her ikisi de oldukça etkilidir.

Saç Ekimi Fiyatları

Ankara saç ekimi etkili ve uzun süreli saç tedavisi söz konusu olduğunda, saç ekimi ideal çözümü sağlar. Saç ekimi işleminin girdiği iki kategori vardır; her ikisi de oldukça etkilidir. FUT veya FUE yoluyla iki şekilde gerçekleştirilebilir. FUE, bir foliküler ünite saç ekimi prosedüründe donör saçların çıkarılması için yapılan bir saç ekim yöntemidir.

FUE saç ekiminde, bir bölge üzerinde belirlenen noktada deride küçük, bir kesi yapmak ve onu çevresindeki dokudan ayırmak için gerekli işlemler yapılır. Ünite daha sonra herhangi bir iz bırakmadan doğrudan kafa derisinden çıkarılır. FUT Ankara saç ekimi yönteminde ekim işlemi için kullanılacak tüm saç kökleri, genellikle saç büyümesinin daha fazla olma eğiliminde olduğu başın arka kısmından donör bölgeden ince bir şerit şeklinde tek seferde alınır.

Dudak Dolgusu Nedir ve Nasıl Yapılır?

Ankara dudak dolgusu ve diğer yüz bölgesi için dolgu işlemlerimde oldukça başarılı bir merkezdir. Dudak dolgusu, dudaklara ekstra hacim ve dolgunluk katmanın mükemmel bir yoludur. Dudakların şekillendirilmesinde geçici ve kalıcı çeşitli dolgular denenmiş ve tatmin edici sonuçlar alınmıştır. Tıbbi olarak geliştirilmiş yarı kalıcı bir çözelti, doğal şeklini ve dolgunluğunu arttırmak için dudaklara enjekte edilir. Bu tip dolgu, vücutta doğal olarak bulunan bir şeker olan hyaluronik aside dayanır. Ankara dudak dolgusu cerrahi aseptik teknikle ağrısız bir şekilde gerçekleştirilir. İşlem, alt yüzünüzün estetik anatomisini değerlendirerek başlar.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Saç ekimi, saç uzamasını doğal olarak eski haline getirmek için güvenli ve etkili bir seçenektir. Saç ekimi, erkek tipi kellik tedavisinde etkili bir teknik olarak kabul edilir. Donör bölge esas olarak kelliğe dirençli olan ve önemli miktarda donör kılı, örneğin başın arkası veya yanları olan bölgedir. Kaşlarınızı, kirpiklerinizi ve hatta sakalınızı eski haline getirmek için bir saç ekimi işlemi uygulanabilir. Saç ekimi maliyeti, çeşitli faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye önemli ölçüde değişir. Saç büyümesini geri kazandırır ve size kalıcı olarak doğal bir saç çizgisi verir. Ayrıca, ekilen saçlarınızı dökülme korkusu olmadan kolayca kesebilir, şekillendirebilir ve düzeltebilirsiniz.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Ankara lazer epilasyon söz konusu olduğunda seçilebilecek 2 ana teknoloji vardır. Diğer epilasyon yöntemleri, her bir saç folikülünün büyüme döngüsünü bozan ışık enerjisini çevreleyen dokuya zarar vermeden tüy büyümesini ve kalınlığını kademeli olarak azaltır. Ancak farklılıklar, ışığın üretilme biçiminde ve cilt üzerindeki etkisinde yatmaktadır. Lazer epilasyon, zamanla tüy büyümesini kalıcı olarak azaltır. Lazer epilasyon, tüy almak istediğiniz herhangi bir vücut bölgesinde işe yarayabilirken özellikle bikini ve koltuk altı bölgelerinde etkilidir. Ankara lazer epilasyon işlemlerinde çeşitli yöntemler kullanmaktadır. İhtiyacınız olan tekniği kullanmak için mutlaka bir uzman ile görüşmelisiniz.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri almak için yoğunlaştırılmış bir ışık demeti kullanan tıbbi bir prosedürdür. Lazer epilasyon herkes tarafından kullanılabilecek bir işlemdir. Ancak işlem yapılmadan önce bir rahatsızlığınız varsa mutlaka bunu uzmana dile getirmelisiniz. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri azaltmak için kullanılır. Lazer epilasyon fiyatları kullanılan tekniğe göre değişiklik gösterir. Bu nedenle de lazer tedavisini başlamadan önce bir uzman ile hangi konularda yardım alacağınızı görüşmelisiniz. Tedavi uygulanacak bölge ve seans sayısına göre size belirli bir fiyat sunulacaktır. Ayrıca tüm vücut olarak da fiyat seçeneklerinden faydalanmanız mümkündür. İkili paketler, üçlü paketler ya da tüm vücut halinde çeşitli seçenekler kişilere sunulmaktadır. 

adminadmin