2024-2025 Öğretim Yılı Genç A Erkekler Türkiye Finalleri’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Reeder Samsunspor Futbol Akademisi’nin sporcuları, eğitim sponsoru Uğur Okulları’nın Canik Kampüsü’nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Etkinlik, Uğur Okulları Kurucu Başkanı Ender Gür’ün ev sahipliğinde gerçekleşirken; Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Teknik Koordinatör Cedric Cattenoy, şampiyon takımın teknik heyeti ve sporcuları da programa katıldı.
Kahvaltı programında konuşan Ender Gür, Uğur Okulları ile Samsunspor arasında dört yıl önce başlayan iş birliğini “sadece bir sponsorluk değil, gençlerin hem akademik hem de sportif gelişimini merkeze alan bir vizyon” olarak tanımladı. Gür, “Bu yıl dünya şampiyonası yapılmıyor ama hedefimiz, önümüzdeki yıl Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi uluslararası arenada temsil etmek” dedi.
Kulüp adına konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen ise, Uğur Okulları ile sürdürülen ortaklığın Samsunspor’un geleceğini şekillendiren bir güç olduğunu vurguladı. “Bu gurur verici başarı, eğitime verilen değerin ürünüdür. İş birliğimizin güçlenerek devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.
Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ise, elde edilen başarının arkasında büyük bir emek olduğunu belirterek, tüm teknik kadroya ve sporculara teşekkür etti.
Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona ererken; genç şampiyonlar, medya mensuplarının yoğun ilgisiyle moral buldu. Bu buluşma, akademi düzeyinde spor-eğitim entegrasyonunun başarılı bir örneği olarak takdir topladı.