Sağlık
Giriş Tarihi : 02-02-2014 17:09   Güncelleme : 02-02-2014 17:09

SAMSUN MEDİCAL PARK HASTANESİ’NDE ANJİYO OLAN HASTAYA TAVAN ARASINDA HİZMET VERİYOR!

Annesinin kalp rahatsızlığı nedeniyle Samsun Atakum Medical Park Hastanesi'ne götüren Hikmet Y., Annesinin gözlem odası diye tavan arasına aldıklarını belirterek duruma itiraz ettiğini kaydediyor..

SAMSUN MEDİCAL PARK HASTANESİ’NDE ANJİYO OLAN HASTAYA TAVAN ARASINDA HİZMET VERİYOR!
Durumu Sikayetvar.com’a yazan Hikmet Y., şunları belirtiyor;

Ertesi gün anjiyo yapıldı. Hastayı B5 diye tarif ettikleri gözlem odasına aldılar. Onlara göre orası gözlem odası ama orası tavan arasından ibaret 12-13 tane kadın-erkek hastanın beraber yatırıldığı bir yerdi. Sırası gelen herkesin önünde üzerini değiştirip ameliyata gitti.

HASTAYI TAVAN ARASINA YERLEŞTİRDİLER

Akşam bizimde sıramız geldi ve anjiyodan sonra tekrar bizi tavan arasına yerleştirdiler. Ben hasta hakları ile görüştüm ama kendilerinin yapabilecekleri bir şeyin olmadığını bütün odaların dolu olduğunu, bu durumun doktorlardan kaynaklandığını belirtti. Ben de konuşa konuşa bir oda bulabildim. Sonuç: Paramızla tavan arasında yatırılacaktık. Şikâyet Konusu: Oda Konfor

MEDİCAL PARK’IN AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili olarak Medicalpark Hastaneler Grubu’nun açıklaması ise şöyle:

Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hastamızın daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bizlere yol gösterici olan geri bildirimleri için kendisine teşekkür ederiz.
 
Hastamızın tarafımıza iletmiş olduğu olumsuz görüşü ile ilgili olarak başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Benzer olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tedbirler alınarak hastamıza bilgi verilmiştir.
 
Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri Bölümü ile irtibata geçebilirsiniz.
 
Sağlıklı günler dileriz..

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2250986/medical-park-hastanesi-anjiyo-olan-hastaya-tavan-arasinda-hizmet-veriyor/enmuc 
adminadmin