Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com

Savcı Anladı İşi...

Saygıdeğer Okuyucularımız!

Savcı Anladı İşi...
Paylaş:
Saygıdeğer Okuyucularımız!..
 
“Anadolu Gençlik Dergisi”, “Şubat–2012” tarihli 145. sayısını “Erbakan Özel Sayısı: 2” olarak hazırlamış. 
 
Bu “Örnek gençlik” tarafından çıkartılan “Örnek dergi”nin “Örnek sayfaları”ndan birinde (sayfa 32’de), “Örnek insanlardan biri” olan Sayın “Recai Kutan” Beyefendinin kaleminden çıkan bir ifade var ki, oldukça dikkatimizi çekti:
 
“12 Eylül 1980 Darbesi’nde Erbakan Hoca ve 33 arkadaşı, bir yıla yakın tutuklu kaldılar. 5 yıl süreyle de Mamak Askerî Mahkemesi’ne taşındılar. Partileri kapatıldı. ‘Gerekçe’de Savcı, ‘Esas Hakkındaki Mütalâası’nda; “Cihad sözcüğü hakkın hâkimiyeti, İslâm’ın hâkimiyeti için yapılan mücadele demektir. İslâmî kurallara göre cihâd, namaz gibi farz bir ibadettir. Bunun için yeri geldiğinde can ve mal feda edilmelidir. Cihadın yolu hakkın tebliği, İslâm’ı insanlığa anlatmaktır. İslâm nizamını halka anlatma görevini MSP yöneticileri olan sanıklar üstlenmişler ve Türk Ceza Kanunu’nun 163. maddesine aykırı hareket etmişlerdir.”

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Has…tir

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat