Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2014 18:14   Güncelleme : 28-03-2014 18:14

SEÇİM ARACININ ŞANTİYEDE NE İŞİ VAR?

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın seçim çalışmalarında kullandığı araçların bakım onarım ve yakıt ikmalinin İlkadım Belediyesi’ne ait Derebahçe Şantiyesi’nden yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SEÇİM ARACININ ŞANTİYEDE NE İŞİ VAR?
İlkadım Belediyesi Derebahçe Makine İkmal Müdürlüğü deposunda park halinde duran MHP seçim aracının yaklaşık 150 metre yakınında ise benzin pompasının olması dikkat çekiyor.

21 BİN TL BÜTÇEM VAR DEMİŞTİ

Seçimlere 21 Bin TL bütçe ile girdiğini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın seçim kampanyasını yürüttüğü MHP amblemli minibüsleri İlkadım Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Derebahçe şantiyesinde görüntülendi.

MHP Seçim araçlarının belediyeye ait bir işletmede neden park ettiği merak uyandırdı.

Seçim boyunca 21 Bin TL dışındaki bütün kampanya masraflarını Belediye kasasından gerçekleştirdiği konuşulan Başkan Demirtaş’ın seçim araçlarının parkı olarak kullanılan İlkadım Belediyesi Derebahçe Makine İkmal Müdürlüğü Şantiyesinin hemen ilerisinde Makine İkmal Müdürlüğü’ne ait yakıt pompasının bulunması seçim araçlarının yakıt ikmalini bu pompadan karşılıyor sorusunu gündeme getirdi.

Bilindiği gibi İlkadım Belediyesi’nin hizmet araçları yakıt ihtiyaçlarını İlkadım Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Derbahçe şantiyesinden karşılıyor..
adminadmin