Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Tarih

SİZ İLKSİNİZ YAPACAK BİR ŞEY YOK!

Tekbir Giyim Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!

SİZ İLKSİNİZ YAPACAK BİR ŞEY YOK!
Paylaş:
Gülnihal Y. 16. 03. 2013 tarihinde tekbir giyim Samsun Mecidiye şubesinden bir tunik aldı. O gün küçük bebeğiyle alışverişte olduğu için yakasındaki hasarı fark edemedi.

Şikayet var.com internet internet sitesine şikayetini yazan Gülnihal T. Şöyle devam ediyor;

“Evde fark edip geri gönderdiğimde mağaza yetkilileri tarafından hiç ilgilenilmedi ve sorunuma çözüm bulmaktansa bu güne kadar şikayet almadık.

SİZ İLKSİNİZ YAPACAK BİR ŞEY YOK!

Siz ilksiniz diyerek yapacakları bir şey olmadığını belirttiler. Ben ısrar edince de bakın hatalı ürün ama satıyoruz diye beni bilgilendirdiler ilgisiz kalınca ben terzilerine tamir ettirmelerini söyledim. bana geri döneceklerini söyleyerek ürünü zorlayarak aldılar. Mağduriyetimi herkese duyuruyorum Tekbir Giyim gibi bir markanın ürününün arkasında durmadığını söylüyorum.”

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Tarih Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SAMSUN KARTAL YUVASI AÇILDI

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat