Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 12-02-2025 18:26

Sonunda olacağı buydu!

“Türk futbolu böyle giderse uçuruma sürüklenecek. Federasyon müdahale edemiyorsa Cumhurbaşkanlığı duruma el koymalı. İşi ehillerine teslim etmeli!” diye defalarca yazmıştık.

Sonunda olacağı buydu!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanının hükmünü yitirdiğinin tescillendiği bir hafta sonu yaşadık. UEFA seçimlerine isim önermeyerek 30 yıldır temsil edildiğimiz futbolun merkezinde sandalyemizin kaybedilmesi kabul edilir gibi değil.

Bu yetmezmiş gibi bir de her hafta hakem rezaletleri yaşıyoruz. En son Adanademirspor’un Galatasaray maçında sahadan çekilmesi Türk futbolunun bittiğinin göstergesi değil mi?

Adanademirspor Başkanının küme düşmüş takımını ucuz kahramanlık yaparak bu maçta neden sahadan çektiği kanal kanal dolaşmasından belli olmuyor mu?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin