Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2014 20:47   Güncelleme : 09-01-2014 20:47

TAYYİP ERDOĞAN EVLADIMIZI ÇOK SEVERİZ

Son dönem aktif siyasetten uzak olan Şevki Yılmaz, Mahmud Efendi Hazretlerini Bursa Uludağ’daki konutunda ziyaret etti. Yılmaz, Mahmut Efendi Hazretleri ile arasında geçen 28 Şubat’a dair hatıralarını ve Efendi Hazretlerinin Erbakan hocaya yaptığı uyarıları anlattı.

TAYYİP ERDOĞAN EVLADIMIZI ÇOK SEVERİZ
Konuşması içerisinde Mahmud Efendi Hazretlerinin Başbakan Erdoğan hakkındaki görüşlerini beyan eden Yılmaz Mahmud Efendi Hazretlerinin cemaat içinde Erdoğan’a tepki gösterilmesi üzerine bunu yapanların cahil olduğunu beyan eden Mahmud Efendi Hazretlerinin “Tayyip Erdoğan evladımızı çok severiz” ifadelerini kullandığını belirtti.
 
Şevki Yılmaz konuşmasının başında Mahmud Efendi Hazretlerinin Türkiye’de çok önemli bir yeri olduğu, kendisi sözünü esirgemeyen, uyaran manevi bir liderdir şeklinde açıklamalarda bulundu. Mesut Yılmaz ile Erbakan Hoca’nın koalisyon kuracağı zaman basında çıkan olayı şu şekilde anlattı;
 
MESUT YILMAZ VAZGEÇECEK
“Mesut Yılmaz ile koalisyon kurularak Erbakan Hoca 1.Parti lideri ama hak yeniyor. Yeni hükümet verilmiyor. Neyse Mesut Yılmaz kabul etti, başbakan Mesut Yılmaz olacak, iki sene sonra yer değiştirecekler. Benim hiç içime sinmedi. Mahmud Efendi’yi aradım. Dedim; Hocam bu Mesut Yılmaz hükümet kurarsa refah partisi ile oy vereyim mi vermeyeyim mi? Kendi partim bir de düşün! Bana bir istihare yapar mısın dedim. Tamam dedi sen beni sabah namazından sonra ara. Sabah namazından sonra aradım. Rahat ol dedi hükumet kurulmayacak. Allah Mesut’un kalbine korku verecek vazgeçirecek dedi. Ben şaşırdım. Subhanallah! Sevinerek ayrıldım. Ankara’ya geldim. Mecliste rahmetli eski çalışma bakanı Necati Çelik kardeşime dedim; boşuna elbise yaptırdın. Bakan olamıyorsun dedim, takıldım. “Yok ya” dedi. “Olur mu” dedim, “Mahmud Efendi Hazretleri istihare yaptı, Mesut Yılmaz vazgeçecek. Her şey hazır” dedi. “Pazartesi liste verilecek. Dün Mesut Yılmaz Rize’de kendini başbakan diye karşılattı” dedi. “İyi bekleyelim” dedim.
 
Mesut Yılmaz’ın uçağı Trabzon’dan sis yüzünden kalkamadı. Ankara’ya kara yoluyla geliyor. Samsun’da basın toplantısı yapmaz mı? Televizyonlar şok haber diye çalkalanıyor. Mesut Yılmaz; “Koalisyondan vazgeçtim, hükumete girmiyorum dedi.”
 
REFAHYOLU KURMAKTAN VAZGEÇSİN, EHLULLAH BUNA RAZI DEĞİL! MANEVİ TOKAT GELECEK!
Refah yolda da biz istemiyoruz. O ara genel kurulda otururken bizim sekreter Mevlüt; “Hocam sizi Mahmud Efendi arıyor, acele gelir misin?” dedi. Koştum: “Buyur hocam beni emretmişsin.” dedim. Mahmud Efendi: “Evladım Şevki! Necmeddin Erbakan kardeşimize ulaşamıyoruz, seni elçi tayin ettim. İstihare yaptık çok kötü çıktı. Ehlullah bu işten razı değildir. İnat ederseniz yardımı çekip, bu harekete manevi tokat atma kararı aldılar.” dedi. Hemen hocamı aradım. Mahmud Efendi Hazretlerinin söylediklerini aynen aktardım. Erbakan hocamız biraz durdu: “Selamımı söyle. Anlaşma yapıldı, geriye dönüp bozamayız.” dedi. O gün Mahmud Efendinin ikazı tam anlaşılamadı ama 28 Şubat sürecinde istiharesinin ne kadar isabetli olduğunu gördük. Tabi ondan sonra parti kapatıldı, yasaklandık. Malum 28 Şubat tankları üzerimizden geçti. Tüm bunları gördükçe o istihareyi hatırlıyorum.
 
ERDOĞAN’IN YETERİNCE DÜŞMANI VAR MÜSLÜMANA SIRA GELMEZ!
Konuşmasına devam eden Yılmaz, Mahmut Efendi’nin cemaat içinde Erdoğan’a tepki gösterilmesi üzerine “Bunlar çok cahilmiş, uyarın onları!  Biz Necmeddin Erbakan’ı çok severiz, bu dine çok hizmet etti kardeşimizdir, “Tayyip Erdoğan Evladımızı çok severiz, mülk Allah’ındır dün Necmeddin efendiye verdi, bugün Tayyip Erdoğan kardeşimize verdi. Evlatlarım! Tayyip Erdoğan’ın ve arkadaşlarının yeterince düşmanı var, Müslümanlar ona düşman olamaz, sıra gelmez. birbirinizi sevin, birbirinizle kaynaşın.” ifadelerini kullandığını belirtti.
 
Şevki Yılmaz; İşte o zaman Alimlerin sözlerinin değerini bir kez daha anladık dedi. Yaklaşık iki saati aşkın süren ziyaret Yılmazın Mahmut Efendi Hazretlerinden hayır dua talep edip ayrılmasıyla son buldu.
 
adminadmin