'KAPIMIZI TÜM HALKIMIZA AÇACAĞIZ
'Osman Genç, "Halkımıza, teşkilatlarımıza 21. Yüzyıla yakışan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz" diyerek, temayül yoklaması öncesi teşkilat üyelerine son çağrısını da yaptı. Genç, "Samsun; ticaret, eğitim, kültür sanat, yaşanılabilir şehirler gibi kriterler değerlendirildiğinde hakettiği yerde değildir. Geçmişte Samsun ülkemizin ikinci İstanbul'u idi ve yine en kısa sürede aynı noktaya ulaşmalıyız. Büyükşehir Belediyesi'nin kapılarını tüm halkımıza açacağız. Katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Halkımıza, teşkilatlarımıza 21. Yüzyıla yakışan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bu şehirde yaşayan herkesin yönetimde söz hakkı olacak. Bütüncül bir gelişim anlayışı ile yapmış olduğumuz projelerimiz var. Bu projelerimizle şehrimiz bir bölgesi, bir noktasıyla değil topyekün kalkınacak" dedi.
TEŞKİLATLARLA UYUMLU OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması halinde, partisinin oy oranını artırmak için büyük çaba harcayacağını ve teşkilat üyeleriyle birlikte kapı kapı dolaşacağını söyleyen Genç, "Şehrimizin kaynaklarını doğru kullandığımızda, merkezi hükümetimizle, teşkilatlarımızla işbirliği içerisinde çalıştığımızda çok kısa bir süre içerisinde bu şehri yukarılara taşıyacağız. Bu gelişimden herkes kazanacak. İşsizlik ortadan kalkacak, ticaretimiz artacak, kişi başına düşen milli gelirimiz yükselecek. Bu şehrin çocukları iş aramak için başka yerlere gitmek zorunda kalmayacak. Samsun 21. Yüzyıla yakışan bir yaşam şehri olacak" diye konuştu.
TEŞKİLATLARLA UYUMLU OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, teşkilatın kendisine destek vermesi halinde 'katılımcı bir yönetim' sözü verdi.
admin






















































































































































































































