DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ravza ZEYBEK
Ravza ZEYBEK
Giriş Tarihi : 09-05-2024 18:10

Amerikan Rüyası Bitti

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…

11-‘’ Onlara  yeryüzünde bozgunculuk yapamayın, denildiğinde biz sadece ıslah edicileriz, derler.’’

12-‘’Dikkat edin onlar gerçekten bozguncuların ta kendileridir. Fakat bunun farkında değildirler.’’ (Bakara 11-12 Ayetler)

Amerika ‘da Norman G. Finkelstein “Holokost Endüstrisi” kitabıyla dünya çapında büyük yankı uyandıran Yahudi bir akademisyen. Senelerce yaptığı tüm konuşmalarında  konferanslarında ;

...''yabancılara karşı soykırım kartını oynamaktan hiç hoşlanmıyorum'' diyerek, bahsi geçen acıları bilmediği, tuzu kuru olduğu idda edilince de babasının ve annesinin Nazi kamplarına gönderildiğini en üst perdeden söyleyen biridir. Kısacası bütün acıları yaşamasına rağmen itiraz ediyor olup bitenlere…Hayır, sakın!

‘’Sakın acılarımızı istismar etmeye kalkmayın, diyor gittiği her yerde. Kurumlardan,  çevrelerden dışlanıyor. Kendisini dinlemeye gelenlerin bir kısmı “ yine hakkımızda ne söyleyecek ” diyen kızgın Yahudiler ise, bir kısmı da kendisini öldürmek isteyecek kadar nefret dolu insanlar oluyor. Yanında bulduğu azınlık ile birlikte bir bakmışsınız sıradışı eylemleriyle İsrail’in Filistinlilere yaptıklarını ana yolun ortasına uzanarak protesto ediyorlar, bir bakıyorsunuz gözaltında...

 Bunlar özgürlükler ülkesi Amerika da 7 Ekim’den önce de İsrail’in Filistin’e yaptığı zulmü anlatmak için yapılan çabalardan bazılarıydı. 7 Ekim öyle bir milat oldu ki yazılı ve görsel basını sosyal medyayı tekelinde bulunduran Yahudi lobisinin tüm maskesini Gazze savaşı düşürmüş oldu.

Sinema sektörünün en büyük paylarını alan bu lobinin Amerika’nın tam bir özgürlükler ülkesi olduğu yalanına önce kendi halkını  ve tüm dünyayı inandırmak için senaryolar yazılırken tüm halk kahramanları Amerikan vatandaşı veya Amerikan askeri olurken, en büyük trajedileri Yahudiler yaşamış gibi lanse edilirken Amerika eşitliklerin ve özgürlüklerin ülkesi olmaya devem etti. Ta ki 7 Ekim’e kadar. Sonrası dünyanın gözü bir anda açılmaya başlandı.

 11Eylül saldırılarının sebepleri ve gerçekleri dahi bu süreçte tekrar gündeme geldi. Irak Suriye  Afganistan’a yapılan saldırıların kılıfı 11 Eylül’ de atılmış olduğunu anlayan Amerikalılar Gazze savaşını daha iyi okumaya başladılar. Halkın Gazze halkına ve Filistinlilere verdikleri destek her geçen gün büyürken en büyük korkuları Üniversite yönetimlerinin ve öğrencilerinin Gazze’ye destek vermeleri bardağı taşıran son damla oldu. Özgürlükler ülkesi olan Amerika haklı bir şekilde protesto ettikleri İsrail ve yandaşı olan Amerikan hükümeti  tarafından çok sert müdahalelere maruz kaldılar.

  Tabi bu müdahale insanların bunca zaman bir yalanın içinde olduklarını ve bundan önce Filistin’i savunan Norman G. Finkelstein gibi insanların haklılıklarını bir kez daha meydana çıkarmış oldu. Her alanda sinemasıyla, sosyal medyayla haber kaynaklarıyla  sunulan  Amerikan rüyasının bir yalandan ibaret olduğunu kendi halkı da anlamış oldu.

  Neden böyle oluyor? Diye soruyorlar kendilerine. Neden hep Müslümanlara zulüm?

Şimdi ise Müslümanları destekleyenlere de zulüm var! Onca şehitlerin kanları binlerce hidayete ve uyanışa vesile oldu. Zalimin zulmü ve yalanlar ülkesinin maskesinin düşmesine halkının gözlerinin açılmasına vesile olmuştur.

 Hakikat farklı ağızlardan çıksa da  sonunda vahdete varır. Hakka uzanan bir yol olur. Filistin’de ki zulüm Amerikan halkının kendi bağımsızlığını kazanması için bir vesile oluyor. Sadece Amerkan halkının değil tüm dünyaya yalan bir kahraman olan batıl düzeni ve  dünyayı yalana boğan medyanın iki yüzlülüğünü yüzlerine vurdu. Millet olarak en acısı da destek verdiğin devletinin bu zulümde payının olmasının üzüntüsü olsa gerek. Batı şimdi bu savaşı veriyor. Görünen o ki  halk kazanacak ve büyük bir uyanış başlayacak hatta önünü alamayacakları bu zülmü yaptıklarına pişman edercesine bir pişmanlık yaşayacakları aşikar

NELER SÖYLENDİ?
@
Ravza ZEYBEK

Ravza ZEYBEK

DİĞER YAZILARI Düştüğü Yerden Kalkacak Ümmet Özlenen Ramazan Bir Ayet- Bir Kadın- Bir Dizi Gazze Bize Ne Söyler 2 Gazze Bize Ne Söyler (1) Köksüzlük Öksüzlük Mü! Cihad Zulme Karşın Hayat İçindir Câlût’la Savaşa Giderken Hepimiz İmtihan Nehrinden İçmişiz Gönlümün Gördüğü Şehir Semerkand Anadolu İnsanının Feraseti Zor Zamanlar Allah’la Kolay Olur Zararın Neresinden Dönersek Yaklaşan tehlikenin farkına var! Ne Oldu Bu Adamlara? Ne oldu bize? Mübarek Ola Bulanlar Arayanlardir Diriliş Zamanı Ben Şehit Olmak İstiyorum! Reddediyorum! Yine mi 28 şubat! Kimin modası! Bizim Çocukları Ateşe Atan Kim? Ölüm var! Hiç Şaşırmıyorum Ümitlerimiz Ölmeden Bu İşe Bir El Atın… Selamünaleyküm ATEŞ ve SU Buda Geçer Ya Hû Bir Milletin Tekrar Destan Yazması Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla… Kapımıza Dayanan Tehlike! Mazlumlar seni bekliyor! Modern Dünyanın Mağaraları Söz Allah’ın sözü Söz Allah’ın sözü Bu İşin Vebali Çok Mesele Kadın mı! Resmin Bütününe Bakalım Allah Var Gam Yok! Uygulamalara Kurban Oluyoruz Bizim Çocukları Ateşe Atan Kim? Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla… Firavun Hala Katlediyor Ya Musa Nerde! Özgürlük Ne İçin? Her Acı Büyütür Bizi… Küfür Tek Millettir Ağzımızın Tadı Yok Artık Allah İle Barış Anadolu’nun Özü Tasavvuftur Sibel Eraslan İçin… Dünyayı Terk Edenler Bize Ne Anlatır Âşurâ Bize Ne Söyler Mazlumun Ümidi Olmuşuz Gençlerimizi Harcamalarına İzin Verme! ‘Mü'minler Ancak Kardeştirler.’ Sevgi Kurban Olur Mu? Ölerek Dirilen Millet İstanbul Sözleşmesi Huzur Vermedi! Irkçıyım…Irkçısın…Irkçıyız… Ramazanı Özümüze Alalım Hayaller gerçek oluyor! Bir Ramen’den Öğrendiğim Tevükkül İmtihanı Mağalarımıza Dönüyoruz Bu yol nereye gider! Vardır Bir Hayır! 8 Mart Ne Ki! Nişanın Tek Adı Kaldı Kıyamet Kopacak! Öz Bilinmezse Özellikler Çıkmaz Meydana Sahipsiz kalan çocuklar! Her şey hakikâti görmekle başlar! Yarın çok geç olabilir! En Büyük Örneğimiz Her çocuk özeldir! Uyuyan dev uyandı artık! Ömür Vakfiyesi Yaklaşan tehlikenin farkına var! Özür dileriz çocuklar! Dost kim? Düşman kim? Keşkesiz Aşklar Cibril Hadisi Üzerine Bulanlar arayanlardır! Bir Milletin Tekrar Destan Yazması Allah’ın boyası ile boyanmak gerek! Nereye bu gidiş nereye kadar? Kutlu bir şehit övülmüş bir şehadet! Sana Yazdım. Düştüğü yerden kalkacak ümmet! Nuh’un Gemisi
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA