DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ayhan GONCA
Ayhan GONCA
Giriş Tarihi : 13-06-2017 11:58

Başlatmayın fetö'nüzden...

Aga meslekten attığınız, içeri tıktığınız memurlardan, öğretmenlerden, polislerden, askere, polise, devlete, millete silah sıkan var mı? Yok.

Bu adamlar, AK Partili bakanlar, belediye başkanları Feto'ya yakın olduğu ve Feto okullarına gidenlere iş kapıları açık olduğu için zamanında Fetö’cü oldu.

Aha damatlar... Bunlar işadamı... Kayınpederleri "Evladım F.G.'ye yakın ol. Faydasını görürsün" demişler. Bunların kayınpederleri kim? Darbe zamanı ABD'de olan Kadir Topbaş ve "Anlamamışım. Bana ahmak diyebilirsiniz" diyen Bülent Arınç.

Şimdi siz "AK Parti sözde cemaate yakın" diye iş umuduyla F.G. itine yakın duran ahmakları "suçlu" diye içeri tıkar, mimler, etiketlerseniz adam artık Fetöcü değilse bile devlete düşman yaparsınız.

Fetö bitmiş. Cumhurbaşkanımız bitirmiş. Yaptığı en hayırlı iş. Bu saatten sonra ondan nemalanmak ta mümkün değil. Ne diye Fetöcü olsunlar. Derdi din olmayanın ki derdi din olanlar zaten o itin peşine takılmadı, dünya menfaati bitince hiç Fetöcü olurlar mı?

Akıl vermek gibi olmasında, 15 Temmuz gecesi özel harekatı, meclisi, milleti bombalayan, cumhurbaşkanını almaya giden, genelkurmay başkanını derdest eden yavşaklara ağırlaştırılmış müebbeti verin, emir kulu olan askerlerin de yakın askerliğini tekrar askerlik yaptırın, millete mermi sıkmayan, askerine emir vermeyen, tankı bir kenara çekip öylece duran küçük rütbelilere de verin bir ceza kamuoyunu rahatlatın. Ve konuyu kapatın.

Manyak mısınız siz onbinlerce kişiye terörist damgası vuruyorsunuz?

Devlete ve millete mermi sıkmayan, aldandığı için o itin peşinden giden ahmakları ille de almak yönünde ukalalığa devam mı edeceksiniz? O zaman gidin Kadir Topbaş'ı, Bülent Arınç'ı, Hüseyin Çelik'i, F.G.'cileri özel kalem müdürü yapan belediye başkanlarını alın. Alın da millette mücadelenin adam gibi yapıldığına kani olsun.

Devleti yıpratmayı, milleti terörize etmeyi bırakın artık. Onbinlerce polis Fetöcüymüş... Evet, Fetöcü polisler vardı. Hatta Samsun AKM'de AK Parti'nin bir konferansındaki arada çıktık, ben, "Fetö itinin propagandasını yapıyorlar" dedim, sivil polisle yumruk yumruğa girdik yıllar önce. Peki, o polis 15 Temmuz gecesi halka silah sıktı mı? Tabii ki hayır. O aynı AK Partililer gibi, fıkıh bilgisi olmadığı için, F.G. dangalağının yaptığını sandığı gerçekte İngiliz müfredatının okutulduğu okul hizmetlerini, Türkçe seçmeli ders olmasına rağmen o okullarda Türkçe okutulduğunu sanarak seviyordu Fetö itini. Dinden haberi olsa, fıkıh bilse zaten peşlerinden gitmezdi.

Sen devlet olarak bu millete dinini adam gibi öğretmeyeceksin, Diyanet reformculuk ve mezhepsizlik yaparak aynı Fetö gibi millete yanlış dini bilgiler verecek, Fetö konusunda devleti milleti uyarmayacak, uyarmak bşr yana o itin projelerini sahiplenecek, hala da sahiplenecek... sonra Diyanetin garabetlerini, Fetövari uygulamalarını es geçip, çıkacaksın, "O Fetöcü bu Fetöcü" diyeceksin.

Polisi içeri atan hakimi "Fetöcü" diye yargılayacaksın. Ogün Samast'ı polise ve jandarmaya bildiren gazeteciyi Fetöcülükle suçlayacaksın, Fetöcü keresteciyi kefaletle serbest bırakacaksın, bütün Fetöcüleri gazetesinde köşe yazarı yapan, İngilizlerin talimatıyla mason şirketlerden gelen reklamları gazetesine akıtan, bir ilde bu işin propagandasını yapan gazeteciye dokunmayacaksın, Kazakistan'ın, Afrika'nın gördüğü Feto yapılanmasındaki yanlışları yıllar önce dşnlemesine rağmen görmeyen, üstüne de Feto'ya mektup yazan Hadis düşmanı Hadis profesörü Görmez'i halâ o makamda tutacaksın sonra da 3-4 bin lira maaşla evini geçindirmeye çalışan polisi öğretmeni meslekten atarak, hapse tıkarak, "Fetö ile mücadele ediyorum" diyeceksin.

Ey devlet, ey yargı, kamu vicdanıyla oynama.

Sayın cumhurbaşkanımız Fetö'yü bitirmiştir. Ülkede bitmiş Fetö terörünü azdırıp, milleti cumhurbaşkanına düşman etme.

Yapılması gereken ne mi? Beyaz sayfa açmak. Başlatmayın Fetö'nüzden...

Ayhan GONCA

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA