DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 06-07-2019 10:03

Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi

Büyük Üstat Bülent Akkan, derneğin resmi web sitesinde yayınladığı mesajında masonluğun bireysel bir öğreti olduğunu beyan etmişti.

Ne demişti?

“Hür masonluk her türlü siyasi ve dini tartışmaların uzağında kendini geliştirmeye, yetiştirmeye yönelik felsefi çalışmalar yapan bireysel bir öğretidir”

İnanmış mıydık?

Aslını isterseniz, üzerindeki yeşil önlüğe, dirayetli duruşuna itimat edip içindekini de bir o kadar güvenilir bulduğumuz dönemlerde bizler de inanıyorduk bu insanlara… Beyefendi ve pek muteber davranışlarına kanarak, masonluğu kafamızda oturttuğumuz saygın mertebeye koyarak, tüm yöneticileri de kendimiz gibi güvenilir bilerek, elbette inanıyorduk. Biraderler de inanmıştır mutlaka. Büyük Loca tarafından deklare edilen beyanlara, Tekris Töreni ile bir tür hipnoza sokulan masonlar tarafından itibar edilir. Oysa mason localarında hiçbir şey göründüğü gibi değildir.  Hatta masonluk da göründüğü kadar masum değildir.

Sayın Akkan, bu ifadesiyle hem dışarıyı hem de üyelerini kandırmaya devam ediyor. Kendini yetiştirmek isteyenler, gündelik siyasi ve dini tartışmaların ötesinde sığınacak bir liman arayanlar, kardeşlik ve sevgi gibi ulvi duyguların oltasına takılanlar, geri plandaki siyasi hesapların, kendilerine yapılan algı operasyonlarının, zihin kontrolünün, localarda verilen subliminal mesajların, golabal siyasi savaşın kurbanı oluklarının farkında değiller. Başarılı tekniklerle, hepsi zaman içinde adeta aynı tornadan çıkmışçasına benzer siyasi tezlere, benzer dini anlayışa sahip bireyler oluveriyor.

Hâlbuki din ve siyaset localarda yasaklanmış!

Üyelerden sır gibi saklanan strateji raporunu incelemeye devam ediyoruz. 17 Şubat 2015 tarihli “HKMBL İçin Stratejik Planlama Çalışması” adlı belgenin 12.sayfasındayız. Aynen şu ifadeler yazılı:

“…Tanzimat’tan beri süregelen ve Atatürk Devrimleri ile taçlanan düşünsel, toplumsal ve siyasal ilericilik hareketleri artık durmuş ve hatta geriye doğru yönelmiştir. O halde masonik faaliyetlerin durağanlaşması değil şaha kalkması gereken bir zaman diliminde olduğumuzu idrak edip, rehavete kapılmamak, silkinmek ve var gücümüzle büyümeye çalışmak zorundayız.”

Biraderlerim, ah benim biraderlerim. Yalanla kandırıyorlar sizi.

Kâmil insan olmaya çalışırken perdenin arkasında yapılan siyasi hesaplar sayesinde muhalefetin bir parçası haline getiriliyorsunuz. Uluslararası çıkar hesaplarında muhalefete verilen altı doldurulmamış sözde Atatürkçü - Milliyetçi rolü oynatmaya çalışıyorlar.

Bu adamlar sizi uçurumun kenarına kadar götürür, sonra da oradan toz olur gider. Hepsi kendi gemisini yürütme peşinde. Asıl dertleri uzun süredir iktidarın nimetlerinden yararlanamamalarıdır. Büyük Holdinglerin akçalı işlerinden uzak kalmalarıdır, eskiye göre züğürtleşmeleridir. İttihat ve Terakki’ye sahip çıkıyormuş gibi tespitler yapmalarına kanmayın, onlarda o yürek yok. Aralarında 12 Eylül döneminin adamları var, ilerici falan değiller.

Gösterdikleri yolda yürüyecek cesaret ve dirayete de sahip değiller. Felsefi olarak yabancı büyük localara göbeği bağlı bu tip adamların yaptığı hamasetle siz ne Türkiye’yi daha ileri bir çizgiye taşıyabilirsiniz, ne de Obediyans’ınızın bağlı bulunduğu İngiltere sonuna kadar sizin arkanızda durur.

“HKMBL İçin Stratejik Planlama Çalışması” adlı gizli rapordan anladığımız kadarıyla birilerinin telkinlerine kanarak, sözde ilericilik kisvesi altında İngiliz masonluğuna bağlı locaları ülke genelinde yaygınlaştırmaya, adam kazanmaya çalışıyorlar.

Şaha kalkacaklarmış!

Mason derneğini yönetenlerin, birilerini gaza getirmek için localarda gardırop Atatürkçülüğü yaptıklarına, söylemeleriyle sizleri etkilemeye çalıştıklarına şaşırmamak gerekir. Ritüellerdeki gibi tiyatro oynamayı severler, ama onu da hakkıyla yapamazlar. Amaç daha fazla adam kazanıp onları tesviyeye getirerek, tornadan çıkmışçasına “Teopolitik” açıdan benzer bireyler yaratmaktır. Bu arada üyelerden topladıkları paraları da bir güzel yiyip sonra gazetelere düşerler.

Sizlere her fırsatta “kamil insan olmaya çalışıyoruz” diyenlerin, bu işlerin çok uzağında olduğunu, Büyük Loca’nın gündeminde her zaman siyasetin ve ticaretin yer aldığını, perde arkasından bu şekilde siyasi tespit ve hamaset yapanların, ülkemiz için mason localarının şaha kalkması gerektiğini söyleyenlerin, günü geldiğinde bir tek kendilerinin ve efendilerinin menfaatleri için şaha kalkacaklarını, kendi menfaatlerine olan düşkünlüklerinin global sermaye tarafından da çok iyi bilindiğini asla unutmayın.

Kanmayın bunlara sevgili biraderlerim…

Özhan KIZILTAN

NELER SÖYLENDİ?
@
Şükrü a. 5 yıl önce
Teşekkurlr ağabey, her dinde her zaman gizli öğretiler var ve aynı öğretinin şubeleri sanlki.. kimse yolunu tutmadan yordamını tam öğreneyor sanki, 2 fasıl varmış gibi ama 3 üncü bi fasıl var, 9 ,10 vahdet öbür meçhul, bilgi mümkün müdür
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA