DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ayhan GONCA
Ayhan GONCA
Giriş Tarihi : 08-08-2016 12:45

Cumhurbaşkanının En Büyük Hizmeti Fetö'yü bitirmiş olmasıdır...

2001'de Mason köpeği FETÖ ile işbirliği yapan hükümet ve D. Holding'in desteğiyle batırılan İhlas Finans'ın mudisi bile olmayanlar çıkmış 2-3 bin liranın hesabını yapadursun, İhlas Holding 8 milar dolarlık hacme sahipken FETÖ daha da doğrusu masonların oyunuyla, 92 milyon dolarlık hacme geriliyor, yine de ne devletinin ne milletinin aleyhinde gıkını çıkarıyor.

Ve bu devlet ve millet yıllarca bu durumu görmesine rağmen milli olan yapıyı bırakıp mason köpeklerinin peşine takılıyor.

İşte... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemize hiçbir yatırım yapmamış olsaydı bile, din iman hırsızı olan FETÖ'yu bitirerek bu millete en büyük hizmeti yapmıştır.

Burada vurgulamak istediğimiz, İhlas Finans'a darbe vurulması konusu değildir. İhlas’a darbe devlete darbedir. İhlas güçlü olduğunda devlet güçlü olur.

Peki neden?

İhlas daima, her zaman devletinin ve milletinin yanında yayıncılık yapar. Bazılarının "Başa kim geçerse ona yalakalık yapıyor" tezi bunu diyenlerin zır cahil olmasındandır.

İhlas yayınları başa geçenin değil, devletinin yanında olduğu için baştakinin yanındadır.

Bu nüansı anlamayacak malları muhatap almaya bile gerek yok.

Unutmamak lazım ki, gerçekte İslamiyet’e darbe vurmak isteyenlerin bu ihanetini engellemek isteyen İhlas içine düşürüldüğü duruma rağmen, kar-zarar ortaklığı gerçeğini bir kenara bırakıp kişilerin parasını dolar kuruna çevirip veriyor. Vermeye de devam ediyor. Altını çizelim, ödemek zorunda olmadığı paraları, İslamiyet zarar görmesin diye ödüyor.

İşte İhlas bu.

Ayhan Gonca

 

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Mustafa 10 yıl önce
İslamiyet zarar görmesin diye ödüyor diyorsunuz gerçekten bu sözlerinin akıl süzgecinden geçirerek mi söylüyorsunuz? Zamanında babam parasını "bu adamlar iyi adamlar, müslüman adamlar paramızı onlara yatıralım" diyerek yaklaşık 9,000 dolarından oldu ki 2000 li yıllarda gayet iyi bir para. Keşke müslüman diye aldanmasaydı, yahudi bankası olarak bilinen HSBC veya türevlerine yatırsaydı o zor dönemleri yaşamazdık. Bir müslüman olarak müslümanlardan yediğimiz kazığın haddi hesabı yok.
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA
  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik