DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Murat GÜLŞAN
Murat GÜLŞAN
Giriş Tarihi : 19-11-2021 14:10

Değerlerimize Hakaret Eden Vekiller

Vekil ne demek?

Birinin, kendi adına iş görmesi için yetki verdiği ya da iş görmesi için kendi yerine bıraktığı kimse.

Yani Milletin vekili ’de, Milleti temsil edecek, ona hizmet edecek. Onların istekleri doğrultusunda hareket edecekler. Peki bizim Milletvekillerimiz ne yapıyor onu dile getirelim istedik bu yazımızda.

Türkiye Kurtuluş savaşından çıkmış ordu, halk el ele vererek savaşmış ve hep birlikte millet olabilmek için bir çatının altında buluşmaya ve yaşam mücadelesi vermeye ant içmişler ve oluşturdukları yetkili kişilerce bir meclis kurmuşlar.

Meclisin ismine oy birliğince BÜYÜK MİLLET MECLİSİ denmiş. Yani Büyük Bir Milletin Meclisi. Bu meclisin içinde görev yapacak vekiller, vatana, bayrağa ve millete hizmet edeceklerine dair ant içerek görevlerine başlar.

Bakalım zaman içinde Büyük Millet Meclisinden, Milletin değerlerine, Irkına, Dinine, vatanın değerlerine hakaret etmiş mi, saygısızlıklar yapmışlar mı?

Tabi bütün vekillerimizi kaplamaz bu durum ama geçmişten günümüze uzanan vekil söylemleriyle, hassasiyete dokunan açıkça hakaret eden vekilleri, hep birlikte inceleyip okuyalım.

DİNİ AŞAĞILAYAN VEKİLLER

"Atalarımız maymundan gelmiştir." CHP Milletvekili Onur Öymen

“İslam bizim kültürümüz değildir." CHP grup başkan vekili Ali Topuz

"Atatürk varken Peygambere ne gerek var." CHP Denizli il başkanı Ali Kavak

Hacca gitmek için yardım isteyen köylüye “BAKARSIN MUHAMMED SENİ ORDA TUTAR, BIRAKMAZ” diye alay eden ÖNDER SAV Chp Milletvekili

"Ayetler bizi alâkadar etmez." eski CHP vekili Şemseddin Günaltay

(Seni etmese de alakadar olan bir millet var. Sen gittiğinde öbür tarafa ne kadar alâkadar etmiş seni anlarsın o zaman)

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından, "O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma, ağzıma okunuyor her sabah!!" ve "Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi asıp imamı mı keseyim?" diyen CHP’li Milletvekili Sera Kadıgil.

Yaratanına sığınmış bu insanların, seçtikleri Milletvekilleri tarafından inançlarına hakaret gelmesi, din gibi yüce bir değerin inancın bu kadar kolayca aşağılanması gönüllerde sindirilmeyecek, kolay unutulmayacak söylemlerdir.

TÜRKLÜK DEĞERLERİNİ AŞAĞALAYAN VEKİLLER

“Kahraman Türk ordusuna 'satılmış' diye hakaret eden” CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,

Yasaklanan “Andımız” ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Cihangir İslam “Bakınız… İnsan ve diğer canlıların önemli bir farkı vardır. Şartlandırma ve bu tip tekrarlarla talim ettirme insan eğitime yönelik bir uygulama değildir, hayvanlara yönelik bir uygulamadır.”

(Konuşmuş ama boşa konuşmuş. Ezan içinde şartlandırma mı diyecek, zikirler için, şarkılardaki nakaratlar için hatta İstiklal Marşı içinde mi bu tip tekrarlanma diyecek mi? Talim ettirme Türk’ün öz mayasıdır.)

'Bugüne kadar Türklüğümün hiçbir faydasını görmedim' AKP Çorum eski milletvekili Ahmet Aydoğmuş

(Nasıl görmedin bak Türk olarak Türkiye büyük millet meclisinde vekil oldun ya işte nankör.)

“Türk Polisi’ne ‘şerefsiz, ‘arabamdan uzak dur, tükürüklerin geliyor’ Mersin’in Erdemli ilçesi için ‘her geldiğimde bu pislikle karşılaşıyorum’ diyen” AKP’li vekil Zeynep Gül Yılmaz,

"Türk diye bir ırk yoktur." AKP’li Milletvekili Yasin Aktay

(Allah, Allah nasıl bir iddiadır bu vay be)

“AKP ile hepimiz Türk olmaktan kurtulduk.” AKP’li Milletvekili Aziz Babuşçu

(Yoo biz çok memnunuz Türk olmaktan. Çok şükür hem Müslüman hem de Türküm)

“Arap kökümüze dönmeliyiz.” AKP’li Milletvekili Mehmet Şimşek

(Ben Arap değilim ki neden köküm o olsun, nereden çıkartıyorsun böyle şeyleri Mehmet)

ŞEHİTLERE HAKERET EDEN VEKİLLER

"Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ‘den tiksindiğim kadar" CHP’li Milletvekili Sera Kadıgil.

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gürmen’in çenesini sıkıp, kulağına 'Bacını s...' şeklinde küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan

"Mesela bizde PKK sorunu var. Askerlerimiz şehit oluyor. Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor" dedi. CHP'nin İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven

(Bu İzmir milletvekili birde)

'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'  AKP’li Milletvekili Hüseyin Çelik

(Mehmetçik diyeceksin Çelik, araştır ne demek Mehmetçik o zaman değerini bilirsin belki)

Şimdi kendi feryadımla tüm bu yukardaki isimlere bende şöyle sesleniyorum.”

Kimsiniz ulan siz. Milletin değerlerine hakaret etmek, seçildiğiniz koltukta dokunulmazlığa bürünerek saygısızlık yaparak, gündem oluşturmak maksadıyla, Millet seçmedi sizi.

İslam dinine mensup olmayabilirsin farklı bir dine tabi olabilirsin bunu anlarım, ama hakaret ne ya, git neye taparsan tap ama milletin inancına saygılı olun hadsizler.

Ulan Türklükten rahatsız olan terbiyesiz vekil etnik kökenin neyse ne, hangi milletin himayesi altında siyaset yapıyorsun ne kimliği taşıyorsun farkında değil’ misin ne bu Türklükten rahatsızlığın.

Bir de Şehitlikten rahatsız olan var ya ona sesleniyorum. Sen bizim manevi değerlerimizi, bizler gibi manevi değerlere sahip olmadıkça anlayamayacaksın.

Millet sizi hizmet yapasınız diye seçmiş göndermiş meclise hakaretler edesiniz diye değil. Nefislerinize göre hareket edesiniz diye değil.

 

Değerlerimize sahip çıkasınız, değerlerimizi yaşatasınız diye o makamlardasınız hadsizlik ve terbiyesizlik yapmayın adam gibi siyasetiniz yapın.

Şunu asla unutmayın!!! Vatandaşlık bağı ile Türkiye Cumhuriyeti’ne tabi olan herkes Türk vatandaşıdır. Dolayısıyla hepimiz Türk’üz. Bu durumu kabul etmeyen, zaten o bölücü partinin vekillerinden bahsetmiyorum bile.

Şehitler ve geride bıraktıkları, anaları, eşleri, çocukları bizim emanetimizdir. Küfretmeyi bırakın, her daim onların yanında yer alacağız gönüllerini hoşnut edeceğiz, onlara sahip çıkacağız.

O küfreden müptezel vekilinde istifa etmemesi halen milletvekilliğinde durması anlaşılacak bir durum değil yazıklar olsun.

Bu yazdıklarım partiler üstü değerlerdir kimse kusura bakmasın, o partiye bu partiye çekmesin hadsizler haddini bilsin kimse değerlerimize dil uzatmasın.

Şimdi sizlere atalarımızın deruni iz bırakan okkalı sözleriyle, son noktayı koymuş olayım.

Şehitler için Kur'an-ı kerimde şöyle geçer "Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin! Onlar diridirler, fakat siz fark etmiyorsunuz" (el-Bakara 2/154) ve "Allah yolunda öldürülenleri ölü sanmayın! Onlar diridirler. Rableri katından rızıklandırılmaktadırlar" (Âl-i İmrân 3/169) buyurulmuştur.

"Türk Değilim diyene karşı sakın ısrar etmeyin. ALLAH'ın bahşettiği şerefi istemeyen şerefsize biz zorla şeref verecek değiliz." ~Ebulfez ELÇİBEY~

"İnsanlar mizah ve şaka yapabilirler. Fakat bazı konular vardır ki onlar asla şakaya gelmez. Orada ciddî olmak insanlık borcudur.

Bayrakla alay edemezsin. Millî tarihle eğlenemezsin. Kuranı mizah konusu yapamazsın. Aile namusunu hiçe sayamazsın. Bunlar millî mukaddesattandır. Millî mukaddesatı olmayan millet, millet değil hayvan sürüsüdür."

Hüseyin Nihâl ATSIZ

Sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, İslam'dan, İnsaniyetçilikten, Türkçülükten asla vazgeçmeyiz...

Biz politikacı değil, bir Dava'nın takipçileriyiz...!!!

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ

TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.  BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ

Vatanına, bayrağına bağlı bölücü olmayan, İnanç değerlerimize sahip olan, bu topraklar üzerinde herkes benim kardeşimdir. Bizim milliyetçiliğimiz içimizdeki bizim gibi düşünen, yaşayan insanımıza değil bölücü kim varsa o zümreyedir.

Duruşumuz İslami Türk duruşudur.

 

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA