DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 23-11-2018 11:17

Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler

Masonların insanlığın kültürel mirasına sahip çıkma algısı konusunda hüner sahibi olduğunu daha önce yazmıştık. Manevi değerler sisteminin üst sıralarında yer alan her kavram sanki masonların öz varlığıymış gibi ustaca pazarlanmaktadır. Hatta bu konuda öyle ileri gittiler ki; toplumlara ahlak aşılayanların kendileri olduğunu bile söylemekten kaçınmadılar. Her seferinde de baltayı taşa vurdular.

Mason localarında sermaye haline getirilip üzerinden hasılat sağlanan kavramların arasında; Sevgi, tolerans, hoşgörü, adalet, kardeşlik gibi değerler geliyor. On beş günde bir bu değerlerin yüceliği üzerine nutuk atan masonlar, her defasında nasıl çuvalladıklarını en iyi kendileri görüyor.

Meslek olarak adlandırdıkları masonluğa, kırk elli yılını verenlerin dahi bir arpa boyu yol kat edemediğini de en iyi bilenler masonlardır. Dillerine pelesenk ettikleri mânevi değerlerin büyük locaya çuvallarla para taşımaktan başka bir işe yaramadığı ortada. Kendilerine atfederek sömürdükleri yüce ve kutsanmış değerlerin adını vererek peydâ ettikleri locaların geldiği noktayı da görüyorlar.

Yönettikleri algının her defasında başarısızlığa uğramasına rağmen, localarına Sevgi, Uyum, Hoşgörü, Eşitlik gibi isimler veriyorlar. Oysa Sevgi ‘deki nefret, Uyum’daki uyumsuzluk Hoşgörü’ deki hoşgörüsüzlük, Eşitlik’ teki eşitsizlikler masonluğun iddia ettiği kavramların localar vasıtasıyla hayata geçirilemeyeceğini ispatlar nitelikte.

Locaların, isimlerine ters zihniyette çalışmasına en güzel örneklerden biri de Erdem Locası. Erdem locasında yapılan erdemsizlikler çizmeyi çoktan aşmış durumda.

Gün geçtikçe erdemsizleştirilen bu locada işler Erotizme kadar vardı. Ezoterizm yalanıyla bugüne kadar oyaladıkları biraderlere artık yalan da olsa söyleyecek sözleri kalmayanlar, işi EROTİZM’ e götürdüler. Loca üyeleri arasında bulunan bir röntgenci, Tasavvufla ilgili verdiği konferansta, konuşması boyunca barkovizyon perdesine çeşit çeşit çıplak kadın fotoğrafları yansıtarak sözüm ona Tasavvufu aşağılıyor. Türk toplumuna ve onun kutsiyet atfettiği değerlere saygısızlığın mason localarında geldiği son nokta bu. Localarda, bilimsellik kisvesi altında yaydıkları Deist ve Ateist ideoloji hiç bu kadar terbiyeden yoksun biçimde pazarlanmamıştı. Aynı Erotik konferans, Ankara’nın erdemsizleştirilen locasında iki kez verildi. Büyük Loca’ ya yapılan şikâyetlerin sonuçsuz kalması üzerine, konu Ankara Valiliği, İl Dernekler Müdürlüğü’ne intikal ettirildi.

Balık baştan kokuyor… Büyük Loca adı verilen organizasyon, localardaki başıbozukluğa çoktan teslim oldu bile. “Masonluktan anlamam, bana gayrimenkul hukukunu sorun” diyen, verdiği konferanslarda müvekkillerini savunmakta ne kadar mâhir olduğunu anlatan, yemek yediği tabağın resmini çekip sosyal medyada yayınlayan Büyük Farmasonların yönettiği bir işletme anca bu kadar oluyor.

Ünlü gizemci Helena Blavatsky’ nin “Ağaç meyvelerinden, sistem sonuçlarından belli olur” sözünü hatırlamakta yarar var. Türkiye’de pazarlanan masonluğun çıktığı nokta Ezoterizm, geldiği nokta ise Erotizm’ dir.

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA