DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdullah BİR
Abdullah BİR
Giriş Tarihi : 14-11-2018 15:02

Erkeğin Dünya Cehennemi

“Evde huzuru olmayan erkek için dünya cehennemdir.”

Bir sabah uyandığınız ve ömrünüzü adadığınız tüm “DEĞER”lerin yasalar/devlet tarafından haksızca ve zorla elinizden alındığını gördünüz. Böyle bir durumda Vatan, Millet, Bayrak, Hükümet, DEVLET ve ADALET hakkında düşünürdünüz?

Söylemleri veya eylemlerinin bir bölümü nedeniyle gönül verdiğiniz bir partinin bu ülkede İktidarda olması ve o partinin/iktidarın ülkede ki imar faaliyetleri, yaptığı yollar, hastaneler, köprüler, tüneller, sağlık alanında ki gelişmeler vb iyileştirmeler aynı iktidarın, devletin yasalar marifetiyle ve kanun gücüyle size yaptığı bu haksızlık ve zulümleri unutturur muydu size?

Hiç sanmıyorum…

Ya siz..!

Aile ve Adalet konusunda yaşadığınız haksızlıklara ve zulme rağmen Vatanın, Milletin ve Ümmetin geleceği için büyük fedakârlıklar yaparak bugüne kadar gösterdiğiniz o sabırlı halinizi muhafaza ederek bundan sonrasında da o partiye gönül ve oy vermeye devam eder miydiniz?

Zannetmiyorum…

Ya iktidardaki ADALET ve KALKINMA Partisinin beyin takımında olanlar bu ülkede yaşayan, partilerine gönül ve oy vermiş milyonların bir çogunun ülkenin kalkınması konusunda yaptıklarınızdan dolayı size dua; ama Vatanın ve Milletin temel direklerinden birisi olan ADALET konusunda her fırsatta size beddua ettiğinin farkında değil mi?

İşte bu sorunun cevabı net değil, yani tam olarak bilinmiyor.

Çünkü bu soruya verilen cevap “EVET BİLİYORUZ” ise o zaman size bu halk  “madem bu konu hakkında bilgi sahibisiniz, adalet konusunda yaptığınız hatanın farkındasınız, o zaman neden bu yanlışı düzeltmiyorsunuz, sizin mülkün temeli olan adalet konusunda ki bu vurdumduymaz davranışınız veya ^^aman boş ver gitsin^^ seklinde ki tavrınız partinize, ülkenize vatanınıza ve milletinize yaptığınız bir tür hainlik değil mi” diye sormaz mı?

Millet bu soruyu sorduğunda ne diyeceksiniz?

Verilen cevap “HAYIR BİLMİYORUZ” şeklinde ise durum daha da vahim demektir.

Çünkü halkın istek, beklenti ve şikayetlerinden bihaber ve halktan kopuk yaşayan siyasi yapıların, partilerin ve iktidarların HALK’a ve HAK’ka layıkıyla hizmet etmesi, vatana, millete, devlete faydalı olması ve bu mevcut haliyle uzun süre iktidarda kalması mümkün değildir.

Adalet konusunda ki şikâyet, beklenti ve isteklerine kulak tıkadığınız bu halk bundan sonra oylarıyla, bedeniyle ve bütün gücüyle arkanızda durmazsa, sizi desteklemez ve siz iktidarı, Millet ve Ümmet geleceğe dair umutlarını kaybederse bunun hesabını nasıl vereceksiniz? 

Çünkü görünen köy kılavuz istemez ve Vatanın, Milletin, Devletin ve Ümmetin geleceği, selameti için, Reis’in yüzü suyu hatırına bu güne kadar iktidara destek veren bu halkın sabrı ve size verdiği kredi tükenmek üzeredir.

Sayın Başkanımızın yanında vatana ve millete hizmet ettiğini iddia eden sizler vatan/millet/devlet sevginiz konusunda gerçekçi ve samimi iseniz yarından tezi yok size düşen ilk görevin bu ülkede “adaleti yeniden tesis etmek” olduğunu hatırlayarak tüm gücünüzle ADALET için çalışmaktır.

Aksi takdirde bu vefakâr ve sabırlı halkın sandık başında vereceği karar ve oylar ile sizler sadece iktidarı kaybetmenin sorumluluğunu değil, Türk Milleti’nin ve İslam Ümmeti’nin bundan sonra zalimlerden göreceği her türlü zararın ve zulmün de vebalini sırtınıza yükleneceksiniz.

Çünkü, insanlara, halklara ve toplumlara önderlik etmek, yönetmek ve hükmetmek Allah’ın ve yasaların o makamda oturanlara verdiği yetkinin yanında sorumluluk da yükler.

Bu nedenle bir an önce, en hızlı şekilde aklınızı başınıza alın ve ilk etapta

Bu ülkenin bekâr Müslüman erkeklerini yalnızlığa ve zinaya teşvik; evlilerini ise ölmeden CEHENNEM HAYATI’na mahkûm eden,

1-Süresiz nafaka zulmüne zemin ve dayanak olan,

2- Kadınların beyanını sorgusuz sualsiz ve kesin doğru kabul eden,

3- Erkeği kadına köle eden 6284 sayılı yasa

4- Kızın ve ailesinin rızasıyla 18 yaşından küçük kızlarla evlilik yapmış erkekleri cezalandıran ve bu türde ki evliliklere engel olan yasa vb

Yasaları yürürlükten kaldırmak suretiyle bu konuda ki adaleti yediden tesis etmeye başlayın. Ara sıra önlerine kemik atan ve tasmalarını ellerinde tutan yurt dışında ki sahiplerinin “yakala, ısır co” emriyle bu konuda size köstek ve engel olmaya çalışacak, 3-5 feminist derneğine ve bu derneklerin Müslüman Türk ailesini parçalamayı kendine meslek ve amaç edinmiş,  bir bardak suda fırtına kopartma uzmanı 5-10 bin şirret kadından oluşan üyelerinin anırtılarına kulak tıkayın, Müslüman ve muhafazakar görünümlü, maskeli KADEM’in dış görüntüsü sizi aldatmasın, yaptıklarına bakın.

Makam, rütbe, şöhret peşinde koşan İslam alimi, hoca, şeyh, müftü vb sıfatlara sahip DİLSİZ ŞEYTANLAR’ın ADALET, EĞİTİM ve AİLE konularında ki sessizliğine kanmayın, MÜGAKTÖ TERÖR ÖRGÜTÜ’nü kaale almadan milletin ve Ümmetin hayrına olacak işinize odaklanın ve bu işi seçimlerden önce sonuçlandırın. Ve sonrasında da çok hızlı bir şekilde Müslüman Türk Erkeği ve Ailesine yasalar ile zulüm edilmesine aracılık ve müsaade etmeyin.

Aksi takdirde bu milletin mazlum erkeklerinin ve dağılan ailelerinin, babasız bırakılan, çıkarttığınız ve değiştirmediğiniz amazon yasalarına sırtını dayayan anneleri tarafından babalarına düşman edilen çocukların Ahh’ı ve oyları ilk önce sizin iktidarınızın, sonra da Türk Milleti’nin ve İslam Ümmetin sonunu getirecek.

Bugünden tezi yok aklınızı başınıza alın, yoksa yarın çok geç olacak…

Abdullah Bir

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Mahmut usta 5 yıl önce
Ben sana rakamları vereyim, neyin yanlış, neyin doğru olduğuna sonra karar ver. 2008–80 kadın 2009–109 kadın 2010–180 kadın 2011–121 kadın 2012–201 kadın (Nisan 2012 de 6284 sayılı yasa çıktı) 2013–237 kadın 2014–294 kadın 2015–303 kadın 2016–328 kadın 2017’de 409 kadın öldürüldü. Yani 6284 sayılı yasa çıkmadan önce öldürülen kadın ile yasa çıktıktan sonra ölen kadın sayısı arasında ki fark % 330. Senin yerinde olsam yazardan değil 6284 saylı yasayı çıkartan FATMA ŞAHİN den hesap sorardım.
Okuyucu 5 yıl önce
Kadın cinayetlerini özendiren bir yazı olmuş yanlış...
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA