DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdullah BİR
Abdullah BİR
Giriş Tarihi : 25-02-2023 14:09

Ey Müslüman Türk Kardeşlerim...

Büyük insanların, davaların, devletlerin ve milletlerin imtihanı da çok zor ve çok büyük olur. Bu nedenle de mensubu olduğumuz Müslüman Türk milleti de büyük bir millet olduğu icin Şeytanın ve onun yeryüzünde ki p*çlerinin asal hedefi Milletimiz ve devletimizdir.
 

Unutmayınız ki içinde bulunduğumuz Türk Devleti, Milleti, coğrafya ve süreç HAK ile BATIL arasında ki EZELİ ve EBEDİ savaşın merkezinde ve bununla bağlantılı olarak da tasrih boyunca büyük devletlerin ve milletlerin muhatap olduğu büyük imtihanların parçası.

 

Batılın safında yer alan zalimler bu coğrafyayı ve bu topraklarin insanlarını tanrıları seytana kurban etmek, Şeytanın  adını yeryüzünde hakim kılmak icin her türlü hileyi, kahpeligi ve p*stluğu yapmaktan çekinmiyor.

Allah rızası için özellikle Depremi bahane ederek bu süreçte bizden (Türk ve Müslüman) görünen münafıkların yaptığı "art niyetli sahte, gaz veren”, vatansever ama araştırmayan, hazırcı Müslüman, Muhafazakâr Türk ve Alevi, Kemalist, Kürt, Liberal, Laik vb kimlikli insanlarını tahrik, taciz eden ve birbirlerine karşı kışkırtan, düşman etmek isteyen münafıkların sözlerine, paylaşımlarına ve bunların kurguladığı olaylara ve yalanlara prim vermeyin, destek olmayın.

Çünkü; bu milletin içine sızmış vatansever Türk, Müslüman maskesi takmış kripto yahudi-ermeni ve münafıklar once suyu bulandırmaya, sonra da kendilerinin bulandırdığı bulanık suda balık avlamaya çalışıyor.

Ne yaparsanız yapın ama bu tuzağa düşmeyin...

İçinde bulunduğumuz bu süreç ve bu savaş bizim başlatmadığımız, ama dünya üzerinde ki tüm mazlumlar, Müslümanlar ve Allah’ın rızasını kazanmak için galip gelmek zorunda olduğumuz dünya çapında ve cihad hükmünde ki bir savaş. Bu savaşın sonunda başta Müslüman Türk milleti olmak üzere dünya üzerinde ki tüm Müslümanlar ya özgür, güçlü olacak veya Müslümanları da dahil olmak üzere şeytanın p*çleri haricinde ki tüm insanlar güçsüz, köle ve yok olacaklar.

Çünkü, bu ş*refsizlerin asıl derdi ak - kara parti, muhafazakar-laik, Kürt,-Türk, Alevi-Sünni, Hristiyan, Yahudi vb kimliğe sahip insanların menfaati ve yaşadıkları sıkıntılar değil. Bunların tek amacı Allah’a isyan eden ve meydan okuyan şeytanı ve şeytanın küfür/kafir zihniyetini yeryüzüne yerleştirmek.

 

Bu nedenle millet olarak içimizdeki kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak resmin bütününü görmek ve hangi etnik kimlikte, dini ve siyasi düşünce de olursak olalım ay yıldızlı bayrağın ve Türk milleti kimliğinin altında toplanmak zorundayız.

Söz, tepki ve davranışlarınızı belirleyen tek sey "Vatansever Türk" kimliğiniz olsun...

Anlık duygu patlamaları ve yaptığınız ve söylediklerinizin en çok kimin işine yarar sorusunu kendinize sormadan ve düşünmeden ortaya koyduğunuz her türlü söz, davranış ve eylem ile görünürde ite köpeğe, hainlere, gerçekte ise şeytana hizmet etmeyin, kendi diliniz ve elinizle kendinizi Suriye, Mısır, Libya ve Irak da ki Müslümanlar ve insanlar gibi global çakallara ve şeytana yem etmeyin.

YOKSA HER İKİ ( Büyük ve Küçük) HESAP GÜNÜNDE ATEŞ SİZE DE DOKUNUR....

 

 

 

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA