DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdullah BİR
Abdullah BİR
Giriş Tarihi : 22-08-2020 13:10

Fatih, Ayasofya Camii, Reis, D. Gaz, Turan

Türkiye açık ve kripto vatanseverleriyle, vatan hainleriyle 21.08.2020 Cuma gününü merak ve heyecanla beklediği kadar hiçbir şeyi ve günü beklememişti.

Nihayet beklenen gün ve saat geldi çattı, Reis O haşmetli görünüşü ve yüreğinden gelen samimiyet, İmanından, Rabbine olan inancından aldığı güven ve cesaret ile kendisine güvenen ve inanan ülkemin fedakâr, vatansever, imanlı vatandaşlarını sevindiren, Adı bizden, zihniyeti, zürriyeti yabancı, tasması harici zalimlerin elinde açık ve kripto vatan hainlerini üzen

“Arayanların hepsi aradığını bulamaz ama, bulanlar sadece arayanlardır… Karadeniz de sondaj çalışması yapan FATİH isimli gemimiz 320 milyar m3 lük D. Gaz tespit etti”

İfadeleriyle o büyük müjdeyi verdi. Normal şartlarda “ Elhamdulillah, Ben Vatansever Müslüman Türk’üm” diyen herkesi mutluluktan havalara uçuran, sevinç gözyaşları döktüren, şükür secdelerine ve, namazlarının kılınmasına sebep olan haberin müsebbibi Fatih’in sondaj kulesi TV ekranlarında ve Sosyal Medyada köşe tutmuş kriptolara fena batmış olmalı ki bu itler hep bir ağızdan bu kutlu muştu öncesinde ve sonrasında “Türkiye D. Gaz ve Petrol bulsa ne, bulmasa ne, halk aç, aç, petrol halkın karnını doyurmuyor” vb  sözlerle Reis’in müjdesini küçümsemek, itibarsızlaştırmak için af kurmaya, içlerinde ki ifrazatı (b*ku) dışarı saçmaya başladılar.

Dışarıda ki sahiplerinin önlerine attığı kemikleri kemire kemire af kuran içimizde ki bu itler Siyonistlerin elinde tuttuğu yazılı, görsel ve sosyal medyada yıllardır yazdıkları, çizdikleri, söyledikleri ile devletimizin yeraltı zenginliklerine ulaşmasına, bununla bağlantılı olarak ekonomik olarak güçlenmesine, prangalardan kurtulmasına, güçlenmesine ve dünya üzerinde ki zalimlere dur demesine engel oldular.

Ama artık bitti…

Allah global zalimlerin ve onların içimizde ki finolarının bütün engellemelere ve tehditlere rağmen Ayasofaya/Fetih camininin 86 yıl müze adı altında Mahsun ve mağdur olmasına, kalmasına son vererek bu necip Türk Milleti’ni Fatih’in bedduasından kurtaran babayiğide, Reis’e ve Müslüman Türk Milleti’ne adeta “Madem Sen/siz benim sevili kulum Fatihin emaneti ve benim mabedimi prangalardan kurtardınız, bende size ilk hediyemi veriyorum, alın size 320 milyar m3 D.Gaz, hem bu daha başlangıç, siz benim yolumdan gittiğiniz sürece ben sizi önce bölgenize, sonra da dünyaya hakim kılacağım” dercesine Müslüman Türk Milleti’ne ilk hediyesini verdi elhamdülillah.

Bu topraklara ve bu toprakların gerçek sahiplerine af kuran, hırlayan, fırsatını buldukça ısıran kripto köpeklerin ve onların tasmasını elinde tutan global zalimlerin dönemi kapandı, bu ülkenin gerçek sahipleri Müslüman Türkler’in başrolde olduğu yeni dünya düzeni kuruluyor.

Bu daha başlangıç, zalimler ve hainler için “Müslüman Türk’ün İntikamı” filmi daha yeni başlıyor. Yeter ki biz adaletten ve hakkaniyetten şaşmayalım, azmayalım, önce Allah’a sonrada kendimize güvenmekten, cesur olmaktan vazgeçmeyelim ki Allah nimetlerini ve yardımını bizlerden esirgemesin.

Şimdi söz ve eylem sırası bu toprakların asıl sahiplerinde.

Artık görünürde ve sözde değil gerçekten de TÜRKİYE TÜRKLERİN.

Önce Türkiye, sonrasında Misakı Milli Sınırları ve en sonunda da bütün cihan.

Çünkü bu toprakların asıl sahipleri yaşadığı her gün için “Nizamı Alem ve İlahi Kelimetullah” için mücadele eden Müslüman Türk Milleti dir ve bu kutlu milletin amacı ve nihai hedefi:

"Vatan ne Türkiye dir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan." dır.

Selam onların üzerine olsun…

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA