DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bedriye Arık ÇAMBEL
Bedriye Arık ÇAMBEL
Giriş Tarihi : 22-02-2021 09:16

İstanbul Aşktır İstanbul Siyaseti Bir Başkadır...

Siyaset uzun soluklu bir yoldur, siyasette uyumaz, dinlenmez, yorulmaz, yürümez de koşarsın; Siyaset te koşarken de ayağına takılan dikenlerin, canını yakmasına gocunmazsın çünkü siyasete önce davan olarak bakmış ,gönül vermişsindir.

Siyaset te ailenle geçirdiğin zamanından ödün verirsin, çalıştığın iş yerin de diğer çalışanlara göre 2 kat fazla enerji sarf edersin, STK’ larda  çalışırken yorulduğunu, uykusuz kaldığını görmezden gelirsin. “Halka hizmet hakka hizmettir.” Şuuru ile elinden geleni ardına bırakmazsın.

Tüm bunlara rağmen adının geçmesi gereken bir liste de adının olmaması seni başarısız ve kaybetmiş yapmaz. Çünkü;

 Keser döner, sap döner

 Et kaçar, kasap döner

 Perdenin arkasında

 Perdenin arkasında

 Bin türlü hesap döner

 Bin türlü hesap döner.

Gerçekten siyasete gönül vermiş insanlar için bir dönem bir liste de adının olmaması onları asla pes ettirmez, ettiremez ve onları kabuklarına hapsedemez.

9 Şubat 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak atanan Bayram Şenocak, 6 Mayıs 2018 tarihindeki 6. Olağan İl Kongresinde bu göreve seçildi. Bu gün ise bulunduğu görevden istifasını verdiğini öğrendik.

Bir insanın yaptığı hizmet ve çalışmalara değer verilerek o kişinin istifası ile başarısız olduğunun aynı gösterilmesinin siyasi döngü içerisinde de çok doğru olduğunu düşünmüyorum.

Üç dönem boyunca aynı görev de bulunan ve insanlara hiç bir şey katmayan bulunduğu makam ve mevkiinin gücünden faydalanan ve bulunduğu mevkiinin gücünü suiistimal ederek, gerçek çalışan kişilere    ilgisiz,alakasız olmasına rağmen sırf birileri tarafından desteklenerek bulunduğu koltuğu bir üst makama taşıyan liyakat sız insanlara çok dikkat etmek gerekiyor.

Bir de her zaman tavan yerine tabanın nabzı ölçülmelidir. Tavan dakiler tavandakilere hizmet eder her daim ilerler fakat tabana hizmet etmedikleri sürece oylar sandık ta kaybedilir.

Selam ve dua ile…

NELER SÖYLENDİ?
@
Mücahit düzgün 3 yıl önce
Aynen dediğin gibi tabanın sesine kulak verilmeli tabanın görüşü alınmalı tavanda belirli kişiler belirli sayılar vardır ama tabanın sayısı belli değil dir ya artar yada azalır bir belediye başkanı seçiminde seçecek ilin halkının görüşü alınmalı yoksa kaybeder İstanbul Ankara adana gibi bu işte ilbaşkanlığı gençlik kolları na düşüyor sizin görüşünüze katılıyorum deyerli insan Selam ve dua ile ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
Bedriye Arık ÇAMBEL

Bedriye Arık ÇAMBEL

DİĞER YAZILARI 2023 Yılından 2024’ e Girerken Kısa Özet İsrail Devlet Değil Terör Örgütüdür Atanamayan Uzmanlar 15 Temmuz; Cesaret, Erdem ve Zafer… 14 Mayıs Seçim Sonucunu Açıklıyorum İnternet Dolandırıcılığı Bağımsız Milletvekili Olmak Eylül Ayının Girmesiyle Piyasalar Açılacak Ücretli öğretmenler zor durumdalar Bir ülke içten nasıl çürütülür? Nerede o eski bayramlar! Dolandırıcılıkta son nokta! Hiç Bir Şeyin Geçeceği Mececeği Yok Zamlar geri çekilsin! Türkiye De Bayan Yazar Olmak Çok Zor! Nefret Yok, Sevmek Var Adalet Ve Eşit Haklar Yangın var türkiyem! Yangın var… Sizce Hangisi Daha Tehlikeli Delta Virüsü Mü? Z Kuşağı Mı? Aşı Olalım Peygamber Efendimiz Ve Sahabeler Peygamber Efendimiz’in Hz.Muhammed Mustafa S.A.V 'İn Gençlik Yılları Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) Hayatı Peygamber Efendimiz Doğmadan Önce Yaşanan Mucizevi Olaylar Sihirli Değnek Mucize Çıkar Maskeni Kudüs neden önemli! Yuvayı Yapan Dişi Kuştur… 28 Şubat’ı Z Kuşağı Bilmez! Küresel Güce Teslim Olmayacağız Aşağı Bakmayacağız! Whapsapp’ı Siliyor Muyuz! 2021 Koronavirüs Aşısı Asgari Ücret ‘O000h Be’ Dedi Millet! Bahçekent Kemal Kılıçtaroğlu'na Sesleniyorum Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar! Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 3 Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 2 Ücretli Öğretmenlerin Sorunları ve Durum Tespiti!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA