DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 29-11-2018 11:55

Masonluk değil şarlatanlık!

Masonların Atatürk’ün kendileriyle ilgili yegâne vasiyetine nasıl bir sadakatsizlik içinde olduğunu geçen yazımızda açıklamıştık. Maalesef, Atatürk’ün manevi şahsiyetine yaptıkları tek saygısızlık bu değil.

Masonlar, Allah ile kul arasına girerek, hatta şirk koşarak da Atatürk’ün mücadele ettiği inanç bezirgânlığının bir benzerini bizzat kendileri yapmaktadır. İlerleyen dönemde masonların Atatürk’ü dillerinden düşürmediği halde nasıl olup da bu çelişkiyi kanıksadıklarını, Atatürk’ün kurmak istediği Türkiye’yi Atatürkçülük kisvesi altında, nasıl ayaklar altına aldıklarını daha detaylı olarak inceleyeceğiz.

Şimdi “Şarlatanlık” kelimesinin tanımını yapalım; Eğer bir kişi ya da kurum, Allah ile kul arasında kalması gereken manevi bir kavramı, kendisine başvuran insanlara verdiğini iddia ediyorsa kelimenin tam anlamıyla Şarlatandır.

Masonlar her ne kadar kendilerinin bağnazlık ve cehaletle mücadele ettiklerini, aklın ve bilimin yolundan gittiklerini söyleseler de aslında cehaletin koyu karanlığında olan, aklı ve bilimi ise içki masalarına meze eden bir topluluktur.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği, şarlatanlığı öyle ileri boyutlara taşımış ki; Kendilerinin NUR verdiğini iddia ediyorlar. Yanlış okumadınız! Masonluğun Türkiye’deki tek yetkili kuruluşu olduğunu söyleyen bu dernek, Allah’ın, imanlı kullarına ödül olarak nasip ettiği Nur’u üyelerine dağıttığını iddia ediyor.

Tabii ki, Bu sözde NUR ‘a kavuşmanızın da bir bedeli var; Yaklaşık 10 BİN Türk Lirası!

Büyüklerimiz parayı veren düdüğü çalar demiş. Bunlar da para vereni sözüm ona Nur’a kavuşturuyor. Bu şarlatanlar; Nur verdiği konusunda üyelerini öylesine ikna etmiş ki, Atatürkçü olduğunu tereddütsüz iddia eden masonlar, kendilerini tanıtırken, derneğe üye oldukları tarihi de Nur’a kavuştukları tarih olarak söyler.

Falanca tarihte, falanca loca ’da Nur’a kavuştum! derler….

Cehaletlerine mi yanarsınız? Yoksa kandırıldıklarına mı? Ben en çok Atatürkçülüklerine üzülüyorum. Masonlar, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği çatısı altında icra ettikleri ritüellerle Atatürkçülüğü ağızlarına alacak en son insanlardır.

Her zaman söylemişimdir. Cehalet ne okul tanır ne de kariyer. Akademik eğitimle hiç alakası yoktur. Kendi aralarında uyguladıkları mason törenlerini, Anadolu’da sıradan hatta hayatında hiç okula gitmemiş bir vatandaş izlese, kim bilir ne derdi…

Devletin güvenlik güçleri; Medyumları, kahve köşelerinde fal bakıp yolunu bulanları, muskacıları, cinci hocaları şarlatanlık yaptıkları gerekçesiyle toplayıp hâkim karşısına çıkarmayı becerir de iş her yıl yüzlerce kişiye NUR dağıttığını iddia eden, 16 Bin üyeye sahip mason derneklerine geldiğinde sesiz kalır. Demek ki; Adaletin kılıcı garibanların kafasına iniyormuş, mason derneklerine değil.

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA