DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdullah BİR
Abdullah BİR
Giriş Tarihi : 08-11-2018 09:14

MÜGAKTÖ* Terör örgütü

Biz, avam (sıradan halk) sayılan insan sürüsü (!) aşağıda yazacağım konuya ve sonucuna dair yakın bir gelecekte istemesek de millet olarak yüzleşmek, yaşamak zorunda kalacağımız “yıkımı, felaketi, mutlak ve kaçınılmaz kötü sonu” çoğumuz kendi dünyalarımızda ki mikro problemlerle boğuştuğumuz, küçük ve kişisel menfaatler peşinde koşturduğumuz için;  bürokrat ve siyasiler ise makam, istikbal korkuları, maddi ve dünyalık beklentileri yüzünden önemsemediği, gör(e)mediği, görmek istemediği, hatta yok saydığı için Türk Milleti ve Devletinin son hızla TOPLUMSAL ve AHLAKİ YOK OLUŞA DOĞRU GİTTİĞİNİNİN farkında değiliz.

Allah’tan başkasından korkusu olmayan, aklı başında, Tahkiki İman ve İlim sahibi birkaç kanaat önderi, yazar, hoca, eğitimci, sosyolog vb Müslüman Kadın ve erkek haricinde ki hiç kimse kınayanların kınamasına, zalim ve hainlerin kendilerini itibarsızlaştırma, hatta aforoz etme riskine, tehlikesine aldırış etmeden sadece ve sadece Allah’a dayanarak ve güvenerek bozulmuş fıtri genetikleri (itikatları) ile felakete sürükledikleri ve gelecekte Müslüman Türk ailesi ve toplumunun katili olarak lanetlenecek( görünürde Müslüman, gerçekte ise) Süslüman, Feminist, Zalim, Şirret Kadınlarımız’a

-- Şeytan ve nefsiniz sizi aldatıyor. Siz bu millete ve ümmete ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz, bu yaptığınız Allah’a, Kuran’a ve Resülullah’a savaş açmaktır. Durun, böyle yapmayın bu yol cehenneme çıkıyor…

Diyemiyor, demiyor. Bu toplumda yaşayan ve gerçeği bilen Abid (hizmet, itaat, kulluk ve ibadet eden kişi) ve Âlimlerin (ilim ve bilgi sahibi) ve onlara tabii olan halkımızın bu konuda ki suskunluklarının bedelini yerelde Müslüman Türk Milleti, genelde ise İslam Ümmeti ödeyecek.

Çünkü, İslam da “zararın önlenmesi faydanın sağlanmasından önce gelir” kriteri bu konuda konuşması, kadınları ve halkı uyarması zorunlu, farz olanlarca göz ardı edilerek insanımızı göz göre göre cehenneme sürükleyen fitneye sessiz kalınıyor.

Müslümanların ameli anlamda bilmediklerini onarla öğretmek için kılı kırk yaran, onlarca kurs, okul acan, talebe (bilinçsiz köle, robot) yetiştiren cemaat önderi, İslam alimi, hoca efendi, şeyh, bey abi, önder, Mürşit ve kurtarıcı sıfatlı sözde din büyüğünün bir kısmının dini sadece ibadet (namaz, oruç, hac, zekat ) olarak görecek kadar kör ve basiretsiz olması, bir bölümünün “aman bana dokunmasınlar” diyecek kadar korkak, bir kesiminin ise menfaatperest sahtekar, kripto hain olması bu adamları (!) doğruları söylemekten ve Müslüman Türk Milletini yaklaşan bu tehlikeye, felakete engel olmaktan alıkoyuyor.

Hükümetin kendi iktidarı zamanında çıkarttığı ve önceki hükümetler dönemlerinde çıkartılan, şeytanın yoldaşı, nefsinin kölesi azgın, şirret ve zalim kadınların Müslüman Erkeklere zulüm etmesine aracılık eden, destek olan, yuva kurmaya engel olan ve zinayı teşvik eden yasaları yürürlükten kaldırmaması, üstüne üstlük bu tür kevaşe, sirret kadınlara yeni çıkarttıkları yasalar, bürokratları ve bakanları ( aile, adalet, kültür, eğitim ) eliyle destek olmaya devam etmesi ilk önce kendi iktidarlarının, sonrasında da Müslüman Türk Milletinin ve İslam Ümmetinin akıbeti de, geçmişte yaşamış ve Resulullah’ın “Sizden kim bir kötülük görürse onu eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse kalbiyle buğzetsin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir.” Hadisine rağmen o toplumun abidleri ve âlimlerinin zulme sessiz kalması nedeniyle Allah tarafından komple cezalandırılmış bir yörenin sonu** gibi olacak.

MÜGAKTÖ TERÖR örgütü nedir, kimlerden oluşur ve lideri kimdir?

Bu örgüt kalp gözüyle görenler için şu anda dünya üzerinde bulunan ve bilinen bütün terör örgütlerinden daha tehlikeli bir terör oluşumudur. Bu örgütün bilinen ve yaşayan bir İNSAN LİDER’i yoktur.

Dünya üzerinde (görünürde hangi sebeple, yapılanmayla, silahla ve isimle olursa olsun) özünde Allah’a savaş açmış ve Resülullah’ın Bilinçli ve Tahkiki İman sahibi Ümmetini (Müslümanları)  düşman olarak gören bütün kişilerin, ailelerin, oluşumların, yapıların, cemaatlerin, terör örgütlerin, devletlerin vb lerinin ismine ŞEYTAN dediğimiz tek bir lideri vardır.

NEFS (insan nefisleri) ise şeytanın dünya üzerinde Allah ile yaptığı savaş da  “ahmak, çıkarcı,  azgın, zalim ve sadık” askerleridir. Özelliklede Müslüman Erkeklerin en büyük imtihanı ve belası olan “Şirret, Münafık ve Kâfir Kadınlar” ve bu kadınların nefsinden oluşan ordusu şeytanın en sevdiği ve en çok güvendiği özel askerleri birliğidir.

Şeytanın yeryüzünde yaşayan insanlar arasında en az kadınları nefsi kadar sevdiği bir grup daha vardır.

Bunlar görünüşte Allah’ın safında, yanında İslam adına ve uğruna şeytanla savaşırlar ama gerçekte söyledikleriyle, yaptıklarıyla ve söylemeleri gerektiği halde sustukları, yapmaları gerekeni yapmadıkları için şeytanın en iyi yardımcılarıdır.

Bunlar, etliye sütlüye karışmayan, zoru gördüğü zaman ortalıklarda görünmeyen, tabanları yağlayan, İslamı sadece “sekil ve ibadet” dini olarak gören, bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinin sahibi içimzde barınan asalak, menfaatçi ve korkak Truva atlarıdır.

Bunların bir bölümü farkında olmadan, bir bölümü ise bilerek ve isteyerek suratlarında taşıdıkları Din Adamı/Alimi, Müslüman Yazar, Müslüman Sanatçı, Müslüman Siyasetçi, Müslüman Bürokrat, Müslüman İş Adamı/kadını vb maskelerle Şeytanın safında Allah ve Resülullah’a karşı savaşan, “dilsiz şeytanlar ve toplumu Allah/Kuran ile aldatan hainlerdir”

Ve bunların tamamı ( hizmet ettiklerinin şeytan olduğunu bilerek veya bilmeden ve birçoğu da birbirlerini tanımaz) sadece liderleri şeytanın organizasyonu ve kendilerini aldatmasıyla ile bu savaşta şeytanın yanında yer alırlar.

Bunların kimlikleri ve ne yapmak istediklerine bir sonra ki yazımızda devam edeceğiz inşallah.

MÜGAKTÖ = Müslüman Görünümlü Alimler ve Kadınlar Terör Örgütü

** Allah (cc) Cebrail’e:

“Ey Cebrail, yeryüzüne in ve falan beldenin altını üstüne getir.”diye emreder. Yeryüzüne inen Cebrail bu belde de dört bin kişinin ibadet ettiğini görünce:

“Ey Rabbim! Bu belde de sana ibadet eden dört bin âbid kulun var. Bunları da mı birlikte helak edeyim? Bunlar burada sana gece gündüz kulluk yapan abid kullarındır.” der.

Allahu Teala:

“ Sen onların namazlarına bakma, çünkü onlar ARALARINDA İYİLİĞİ EMREDİP KÖTÜLÜKTEN SAKINDIRMAZLAR, birbirlerine ( birbirlerinin kötülüklerine, zulümlerine, haksızlıklarına) göz yumarlar. Bunun için amellerini yüzlerine çarpıp, onlarla birlikte hepsini helak et.” diye buyurur.

Abdullah Bir

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA