DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Orhan SARIKAYA
Orhan SARIKAYA
Giriş Tarihi : 30-09-2016 15:21

Sayın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a Açık Mektup!

 Baktım ki! Sesimiz ulaşmıyor! Bir de Sayın Cumhurbaşkanımıza açık Mektup ile ulaşma şansını deneyeyim dedim…

Malum, Hepimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Ya da en azından %50’den fazlamız…

15 Temmuz’u hepimiz bir yandan büyük acılarla ve büyük bir gurur ile yaşadık. Kimilerimiz şehit oldu kimilerimiz ise Gazi. Kimilerimiz ise şehit veya gazi yakınları olarak hem gururu hem de üzüntüleri yaşadık…

Bu Şehitlerden bir tanesi de Siz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olabilirdi. Hepimiz yada benim de içerisinde bulunduğum milyonlarca kişi sizi son yolculuğunuz da sizinle beraber olacaktı hala yaşıyor isek! Arkanızdan Fetih, Yasin, Fatiha süreleri ile birlikte hatimler okunacaktı. Bizler size olan saygımızı ve sevgimizi gösterecektik…

Ve arkanızdan Rahat Uyu Cumhurbaşkanım diyecektik…

Peki, şimdi ya da önümüzde ki günler de öldüğünüzde farklı mı olacak? Tabii ki HAYIR, Yine  arkanızdan Fetih, Yasin, Fatiha süreleri ile birlikte hatimler okunacak, Bu Millete ve Memlekete olan yaptıklarınızdan dolayı yine saygı ve sevgi ile yad edileceksiniz, Eğer bende dahil hayatta isem,

 Ve arkanızdan Rahat Uyu Cumhurbaşkanım diyeceğiz…

Amaaaa!!!!

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

24 Saat içerisinde 3-4 Saat uyku ile günü geçiştirmeye çalışırken siz, Bizler saatlerce yatakta dolanıp dururken hepimizin 15 Temmuz’dan sonra Türkiye’de çok daha farklı şeyler olacağı beklentisi hakimdi. Aslında güzel şeylerde olmuyor da değil hani…

17/25 Aralıktan sonra “Bunlar Terör Örgütü” diye! bas bas bağırdınız FETÖ için.

Peki, Halkın haricinde size kimler inandı?

Halkın haricinde Yöneticilerimiz size inansa idi bizler 15 Temmuz’u yaşar mıydık? SANMIYORUM…

Kendi İtirafınız!!!

Dönemin Başbakanı olarak “Kabine’de ki arkadaşlarıma bile inandıramadım,Bir bakan arkadaşım hariç hiçbirisi bana inanmadı.” dediniz.

Bu açıklama sonrası o kişinin ise Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı olduğunu öğreniyoruz, Hafızam yanıltmıyorsa! Nabi Avcı kim peki? Zaman gazetesinin ilk kurucularından ve o dönemde kabineye yeni giren isimlerden. FETÖ ile mücadele de çok etkin olmadığı gibi basından gördüğümüz kadarı ile de Nabi Avcı’nın başına geldiği her bakanlığın FETÖ yuvası haline gelmesi de ayrı bir muamma. Diğer Bakanları ve Bakanlıkları hiç söylemiyorum bile…

Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin, Bülent Arınç, Suat Kılıç vs. gibi isimler ise yavaş yavaş kabineden ayrıldı.Daha sonra da parti de ki etkin görevlerinden el çektirildi de! Ak Parti içerisinde ki etkinlikleri ise tam gaz devam!

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

15 Temmuz gecesi ve daha sonra ki günlerde, Hatta arkadaşınız Rahmetli Şehit Erol Kolçak’ın cenazesinde siz hıçkırıklara boğuldunuz da ise hepimiz ağladık hepimiz üzüldük ve hepimiz “İDAM İSTERİZ” diye haykırdığımızda sesimizi bir tek siz duydunuz!

Halk, yine “İDAM İSTERİZ” diye haykırdığında Hükümet sözcüsü Nurettin Canikli ise İdamın söz konusu olmadığını söylüyordu!

Siz, “İDAM” Meclisten geçerse onaylarım sözüne Hükümet sözcüsü Nurettin Canikli yine İdam yasasının geri gelmeyeceğini söylemeye devam etti! Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ise bu konu da tek kelime etmedi, etmiyor!

Şimdi soruyorum size Sayın Cumhurbaşkanım, Hükümet Bizim mi? Değil mi?

Önemli olan Halk olarak bizlerin dahi mümkün görmediği ve istemediği AB Üyeliği ve uyum yasaları mı? Yoksa Halkın isteği mi?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

17/25 Aralık darbe girişimini ve defalarca suikast girişimini bizzat yaşadığınızı bilen birisi olarak soruyorum, O dönemden beri FETÖ‘nün Terör örgütü olduğu noktasında size,bize inanmayanların, FETÖ tarafından defalarca suikast girişimine maruz kaldığınızı bilmelerine rağmen hala Ak Parti’de yönetici pozisyonunda olması yada söz sahibi olması bizlerce nasıl algılanmalı?

Sayın Cumhurbaşkanım

Hadi hepsini geçtik! 17/25 Aralık sürecinden sonra bile kabine de bulunanlara ne demeli? Hükümet sözcülüğü bile yapıp 15 Temmuz sonrası “AHMAKMIŞIM!” demek eski siyasileri aklamış mı oldu?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

15 Temmuz’u yaşadık ama gelin görün ki, Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi açıyoruz! Abdulkadir Aksu Lisesi’ni de üstüne açarak Sözde FETÖ ile mücadelenin dibini sıyıran! ama bize de aklımızı sıyırtan yöneticilerimizi alkışlıyoruz!!!

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Almanya’ya posta koyuyoruz!

İncirlik’e giremezsiniz diyoruz!

Sonra Merkel gelip hükümete bu önemli değil bizim siyasi duruşumuz size karşı değişmeyecek deyince “Madem öyle Alman Vekiller gelsin” deyip yelkenleri suya indiriyoruz! İyi de yarın Merkel gidip yerine başka bir şansölye geldiği zaman ve bu Ermeni Tasarısı yasalaşmış iken yeni gelen şansölye bu yasa bizi bağlıyor dediğinde ne yapacağız? Onu da, O zaman mı düşüneceğiz?

Almanya’yı mesken eden Zekeriya ÖZ için Almanya iadesi konusunda bize cevap verme tenezzülünde dahi bulunmazken biz ne yapıyoruz?

Biz, Habire Terörist Başı Fethullah Gülen’i ABD’den isterken onun yanında kurmayları ise ABD’de zevk ve sefa içerisinde, bir elleri yağda bir elleri bal’da misali yaşayıp Türkiye’de nasıl yeni fitne çıkartabiliriz üzerine çalışırken bizler sadece seyrediyoruz! Suçluların iadesi anlaşması sadece Fethullah Gülen için mi? Yanında bulunup gününü gün edenlere bu yasa muaf mı? ABD bizden bir suçluyu istediği zaman bizde aynı keyfiyette davranabiliyor muyuz?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Hep dedik ki hepsi bizim, Cumhurbaşkanımız da bizim, Hükümette bizim…

Peki HALK kimin?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Siz Kamuda İşçi, Memur vs. ayrımı kalkmalı ve tek tip “ÇALIŞAN” modeli üzerinde durdunuz, Sizin söyleminize karşılık sizden sonra ki hükümetler hala bir hummalı çalışma içerisinde! Topluma yansıyan sonuç var mı? YOK!

Bir taşeron yasası dedik, Senelerce katlana katlana her geçen gün işin içinden çıkılmaz hale geldi, Her gelen yeni bakan ya da hükümet sürekli bir inceleme, bir çalışma humması ile seneleri heba etti! Hala da üstünde çalışıyorlar! Peki, ne oldu “ÇALIŞAN YASASI” ya da “TAŞERON YASASI“?

Hala üstünde çalışıyorlar!!!

Kusura bakmayın Sayın Cumhurbaşkanım, Bu kadar zaman içerisinde GAVUR uzaya mekik gönderiyor, Biz bir yasayı meclisten geçiremiyoruz! Yoksa Mecliste Ak Partinin yeterli çoğunluğu mu yok?! Aklıma gelmişken şunu da sorayım! Ak Parti Milletvekillerinden herhangi bir tanesinin “İDAM YASASI” talebi var mı?! Yoksa, Var’da biz mi bilmiyoruz !?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

15 Temmuz sonrası ilk etapta yapılan ciddi temizlik sulana, sulana bırakın AT İZİNİN, İTİ İTİNE KARIŞMASINI, Adı ÇORBA olan ama gerçekte SULAMAÇ gibi bir şeye döndüğü hissine kapılıyorum…

FETÖ ile mücadelenin adı Karısını, Kızını, Eşini, Damadını, Gelinini vs. Akrabasını ya da dostunu, Hemşehrisini, Çalışanını, Amirini, Memurunu kurtarma operasyonuna döndüğünü de HALK GÖRÜYOR…

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Aklımda iken ya da yeri gelmişken şunu da söyleyeyim!

Ak Parti’de “FETÖCÜ YOK” diye açıklama yapan Ak Parti Kurmayları ile Ak Partide gizlenmeye çalışanları da gözlerimiz görmediği, kulaklarımız duymadığı andan itibaren FETÖ ile mücadele tam anlamıyla başarıya ulaşmış olur. Kadın FETÖ‘den hapse giriyor, UTANMADAN İl Başkanı, yöneticisi olan adam için Karısı ayrı kendisi ayrı diye beyanat veriyor! Suçlar kişilere hastır, Karısı öyle diye kocası da öyle olacak değil diye de akıl veriyor! Bizde bu savunmayı dinliyoruz! O İl Başkanı FETÖCÜ mü? değil mi? Ama gel gör ki, Anlat derdini anlatabilirsen!

Daha da ileri gidiyorum!

15 Temmuz akşamı Karısını, Kızını, Çoluğunu, Çocuğunu özel araçlarla Kapıkule sınırından geçirip Yunanistan’a ulaştırmak isteyen İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile 15 Temmuz gecesi kafasını sığınaktan çıkartmayan ama ertesi günü ortalarda gezip “Bu Milleti Yıkamayacaksınız” diye naralar atan Belediye Başkanları ile bizler FETÖ ile mücadelede ÇOK! yol alırız! hatta yol almak deyince! bir baksanıza siz Halkı Meydanlara çağırdığınızda Ak Partili Belediyelerden hangisi vatandaşı saat kaçta SMS Mesajları ile sokağa meydanlara davet etmiş? Dediğim gibi biz ÇOK! yok alırız! Hatta öyle bir yol alırız ki! Gittiğimiz yolu kendimiz dahil kimse bulamaz!

15 Temmuz’u yaşayan bizler ile 7 Haziran hezimetini unutup yeniden FETÖCÜLERİ aklamaya ve rant sağlamaya çalışan SÖZDE Ak partililer mi bu ülkenin çimentosu,harcı,demiri olacak?! Kaldı ki Halk, FETÖCÜ siyasilerin her yerden ivedi olarak temizlenmesinin Mahalli ve Genel Seçimler ile olacağını bilip, İsterken!?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Sayın Cumhurbaşkanım, Belki haddimi aştım ama devam edeceğim!

Bizler ve sizin için 17/25 Aralık Milattı. 17/25 Aralık sürecinde hükümete ver yansın eden sizi rencide etmek için hiç bir fırsatı kaçırmayanların TRT’nin Ana Haberlerini sunmasına bizler tepki verirken siz onunla röportaj yaptınız! Hadi dedik ki, Öyle bir yerden rica geldi ki susuldu! Ki bizler MİLLET olarak 15 Temmuz’un Gazileri sırf size dönemin başında bulunduğunuz Ak Partiye verip veriştirenlere tepkimiz hala devam ederken, Şimdi de Başbakanlık Basın Müşavirliğine yeni bir GEZİCİ ataması da herhalde yine öyle bir yerden rica geldi ki o da kabul edildi manası mı taşımalı?

Sayın Cumhurbaşkanım Devletteki FETÖ’nün boşluğunu hızlı bir şekilde doldurmak için, GEZİCİ 17/25 Aralık sürecinde veya daha sonraki dönemlerde Hükümete ve Şahsınıza sürekli iğneleyici laflar söyleyenlerden mi olmak lazımdı?

Kendi Cenahımız’da HİÇ ADAM YOK MUYDU?

Üzgünüm ama vakit uyuma zamanı değil!

Daha da çok yazarım ama sizin bu kadar uzun uzadıya bu mektubu sonuna kadar okuyacak vaktiniz yok, Bizimde yazdıkça daha da gerilen sinirlerimiz yüzünden çıldırmamıza gerek yok…

Sayın Cumhurbaşkanım,

Sakın yanlış anlaşılmasın derdim size had bildirmek değil, Bizler yani MAKARNACILAR veya KÖMÜRCÜLER yada Gezicilere göre BİZ KOYUNLAR, Sizleri ölünceye kadar desteklemeye devam edeceğiz hatta öldüğünüzde de bizler ölmez isek arkanızdan Fetih, Yasin, Fatiha süreleri ile birlikte hatimler okuyup yaptığınız hizmetleri anlatacağız yeter ki GEZİCİLERE, Meclisimiz içerisinde ki ve dışında ki eski yeni FETÖCÜ Milletvekillerine, İl ve İlçe Başkanlarına, İl ve İlçe Belediye Başkanlarına ve Ekibinde ki FETÖCÜLERE ve Meclisimiz içerisinde ki PKKLILARA zeval gelmesin…

Saygılarımla

Orhan SARIKAYA

NELER SÖYLENDİ?
@
Orhan SARIKAYA

Orhan SARIKAYA

DİĞER YAZILARI Direk Tehdit! Reis, demir soğumuyor! Adı ders mi yoksa ödev mi? Bu Çocuk Okumaz! 2 Başkan, 2 Erdoğan… Ulusalcı Türkiye mi küreselci Türkiye mi? Tek Dil, Tek Para, Tek Din… The İmam! Son damla plastik poşet! Hz. Musa (a.s) ve sarı inek... Ar damarı çatlamış troller... Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir at kurtarır... Fitneciyiz, fitneci... Güvenmek ve inanmak... Türk malı direniş... Trump Papazı Buldu Kaos’un Algı Operasyonu… Yalnızım Yeni Dünya Düzeninde G(S)Eçim… Nerde kalmıştık? Erdoğansız Türkiye… Seçmen… Cumhurbaşkanı Ve Cumhurbaşkanları… 30 Dakika! Ekonomik İhtilal Ve Erken Seçim… Şaban değil, hasta adam! Aydın Doğan Ve Satış… Sarı Taksi’nin Uber İle Savaşı… Ücretli Öğretmenler… Adalet Bakanlığı’nın FETÖ ile imtihanı! İhale+AKP=FETÖ Trend! Konut dolandırıcılığı… Türkiye’nin yönetim ya da rejim! Sorunu… İdam Yoksa Cennet Bahçesi Verelim… Küçük Cihat’tan Büyük Cihat’a… Mor beyin zokasını nasıl yedik! CHP ve HDP’nin Afrin Rahatsızlığının Nedenleri… Afrin, Mümbiç derken Türkiye’den umdukları! Taşeron’un taşeronluğu! Ah belediyeler ah!.. CIA’nın Derin Adamı Henri Barkey… Son Hafta… ABD’nin Türkiye’siz BOP Projesi… İsrail’in Suudi Krallığı… ABD’li Evangelistler için Kudüs Reza zarrab ve NATO eliyle özgürlük! #15 Temmuz ve Gazi’si Kaptan… Çiçeği burnunda, Yeni CHP’li Yarbay Mehmet Alkan… Suudi değişim! Yerli Otomobil… Tesadüf Tahliyeler ve İYİ Parti… Bir Gece Ansızın… İstifa,İstifa,İstifa… Harita Yeniden Masada… Adları Varlık Şirketi, Uygulamalar ise; Tefeci Üstü… MTV diye yazılır! Rantiyeci Torba Yasa diye okunur! Milli eğitim mi? FETÖ eğitimi mi? IKBY Referandum sonuçları ve Büyük İsrail CHP’NİN SİHA Alerjisinin Sebebi… Komplo Teorisyenlerinin Kıyamet Senaryosu: 23 Eylül 2017 Dar/Daraltılmış Bölge Seçim Sistemi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Adil Öksüz Ve Kartepe Sakın Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’a anlatmayın! Esad Hoca Ve Fetö… Metin2 oyun mu? Kumar mı? Tutku mu? Pelikan Dosyası-3 Tahir-ül Kadri Dosyası… Kimdir bu henri barkey? Adalet Yürüyüşü… Kod adı: “Murat” Adı :”muhammet uslu” Ramazan, Lgbt, 15 Temmuz… Darbe Beklentili Türkiye’nin Ateş Çemberi… Neden katar? Brüksel Zirvesinden Türkiye’ye… Yeni mkyk taltif mi, azil mi? Pelikan Dosyası-2 Bir İhtirasın Anatomisi pelikan dosyası… Siyasi Denetim… Sulh Dönemi… Kaybedenler Kulübü… Mısır Kiliselerinin Gölgesindeki Türkiye… Bardak Taşıyor… 16 Nisan Öncesi mi? Sonrası mı? Nazi, Haydut… Referandum Gerçekleri-3 Referandum Gerçekleri-2 Referandum Gerçekleri-1 Erdoğan’ın Hayatına Mal Olacak Yeni Darbe Geliyor… referandum ve algı operasyonları… Gereksiz Müttefik Türkiye… Temizlik İdamdan Gelir… Erdoğan ölünce görürsünüz! Diyenler… Sessizce Nöbetteyiz… Dikkatimizi hiç çekmeyen kıbrıs!.. 20 Ocak Sonrası Ve Erdoğan… Durum ciddi beyler!.. Yurtta Sulh Reina mı Râina mı? Dil Son 3 Hafta… Patlama+suikast=?! Her Şey 5 Ocak’a Kadar Sıkıntılı Sözüyle Başladı… Milli Feraset… ABD doları niçin artıyor ve ABD dolar fiyatı ne olmalı? Ekonomi patladı! Kurtuluş Savaşı… En Büyük Hayalim Başbakan Olmak Filistin Seyyahı-4 Abd’nin Gezi İsyanları Ve George Soros ABD Darbesi 21 Ocak 2017 Trump 10’dan Sonra… veee başkanlık… Usul usul Musul-2 Usul Usul Musul-1 Altın Nesil… Filistin Seyyahı-3 Irak’ta Ki Irak… Filistin Seyyahı-2 Ben erdoğancı değilim! Geçim İçin Erken Seçim Kayyum Ve Fetö Affı… Hamaset Dolmuşu… Kan Denizi, Akdeniz… Türkiye Ve Emperyalizm… Kapatın İmam Hatipleri… Türkiye’nin Ortadoğu’ya Giriş Kapısı Suriye… 4 8 Kasım 2016’ya Kadar Türkiye… 15 Temmuz Sonrası Erdoğan’a Külliye’de Suikast Girişimi… 15 Temmuz’un Algı Operasyonları… Kod Adı:15 Temmuz Erdoğanıfobia Ve 15 Temmuz’un Finansörü… 15 Temmuz’un F-16’ları… Trollenen Hocıa&Cıa Darbesi Filistin Seyyahı (I) Ankara Patlamaları
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA