DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
MÜNEKKİT
MÜNEKKİT
Giriş Tarihi : 27-06-2018 08:53

​Seçim Sonuçlarını Nasıl Okumalıyız!

Tarihi 24 Haziran seçimleri geride bir tarih bırakarak ve geleceğe yeni bir umut taşıyarak geldi ve geçti. Bütün engellemeler,, entrikalar, kirli ittifaklar ve her türlü ayak oyunlarına rağmen yüce Türk Milleti kaos lobilerine ve şer odaklarına gereken cevabı vererek Reisi onayladı.

Millet Reis dedi, istikrar dedi, devam dedi ama bir de anlayanlara sarı kartlarını gösterdi. Bu vatan topraklarında insanımıza fayda sağlama düşüncesinde olan bütün fraksiyonların ortaya çıkan bu tabloyu iyi okuması gerekir.

Şimdi ortaya çıkan bu tabloyu beraber irdeleyelim. Kim ve kimlere hangi mesajları verdi bakalım.

İktidara:

Ey İktidar!  Reis başımızın tacı, kimseye yedirmeyiz, her şartta arkasında dururuz. Ona güveniyoruz, Türkiye'nin geleceğini onun projelerinde görüyoruz ama partide liyakat, dirayet ve ehliyet her zamankinden daha öne alınmalıdır dedi.

Ayrıca seçim sürecinde halkın arasında görünmeyen ama her platformda vitrinde yerini asla kaçırmayan menfaat ve çıkar unsurlarının kesinlikle bertaraf edilmesini beklediğini ifade etti millet bu seçim sonuçlarıyla.  Milletin vekilleri seçilirken tabanın sesine mutlaka kulak verilmesi gerektiği de çok net ifade edilmektedir bu tabloda.

Meydanlarda köyden mahalleden varoşlardan gelen ve hiç bir beklentisi olmayan vatansever ve Reisin peşinden ölümüne koşan Türkiye sevdalılarının seslerine kulak verilmesi ve incitilmemesi gerektiği de öne çıkan mesajlardan bir tanesidir.

Cebindeki son parayı da yol harçlığı yapıp Reisin mitinglerine koşan o gönül erlerine karşın, ihale peşinde koşup bu milletin yetimlerinin yoksullarının kuruşuna göz diken haramzadelere değer verilmemesi gerektiği de verilen mesajlardan bir tanesidir.

En net mesaj ise, bu millet yanında olduktan sonra karşında kim ya da kimlerin olduğunun hiç bir anlamının olmadığının hem 15 Temmuz hem de 24 Haziran seçimlerinde ortaya çıktığı gerçeğinin iyi okunmasıdır.

Muhalefete:

Ey Muhalefet! Söz konusu vatan olunca bu milletin yapmayacağı delilik yoktur, kimin yanımızda kimin karşımızda olduğunu çok iyi biliriz dedi. Ona göre ayar çekeriz diyerek bütün şer odakları, ittifaklar, lobiler, iç ve dış mihraklara rağmen bu vatan evladını asla yarı yolda bırakmayacağını gösterdi.

Millet, PKK'yı ve FETÖ'yü terör örgütü olarak gördüğünü seçim tablosuyla ortaya koydu. İttifaklar arasındaki oy geçirgenliğinden bazı partilerin oylarında artış olduğunu vatandaşlarımız da görüyor ve farkediyor. Seçim çalışmalarında kendilerine oy isterken kendi yıkım ekibinin ortaklarına da oy istediklerini asla unutmayacaktır. Aslında çok akıllı ve çok stratejik düşünen bir milletimiz var.

Bu seçim sonucu ile toplumun bütün fraksiyonlarını meclise gönderdiğini, meclise giren partilerin ne yapacaklarını çok iyi gözlemleyeceklerini hal diliyle anlatıyor millet.

Anlayana çok net mesajlar var... Artık yeni bir Türkiye... Güçlü Türkiye... Üreten ve ekonomik gücü hızla artacak bir Türkiye...Milletimizin istediği bu...

 Münekkit

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA