DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
MÜNEKKİT
MÜNEKKİT
Giriş Tarihi : 02-06-2018 12:08

Okçular tepesi ihmale gelmez!

20'li günlerin kaldığı tarihi seçim sürecinden saflar netleşmeye ve yollar belirginleşmeye başladı. Seçim yaklaştıkça toplumda siyasi atmosfer artacak ve dünya pürdikkat bu seçime odaklanacaktır. Sanki küresel bir sonucu olan bir seçim atmosferine giriyoruz. Tarihi seçimin herkes farkında ve ona göre pozisyon alıyor da AK Parti'nin saha elemanları sanki bu kadar farkında değiller.

Aslında Cumhur ittifakı karşısında konuşlanmış olan benzemezler ittifakı gerek söylemleri gerekse verdiği mesaj açısından son derece acemi oldukları toplum tarafından algılanmaktadır. Tamamen refleks mantığıyla hazırlandığı çok açık belli olan seçim propagandaları bir açıdan da AK Partiye yaramaktadır. Muhtemelen yan yana geldiklerinde  biz ne yapıyoruz diye söz düellosuna tutuşuyorlardır..

Bir üst aklın alelacele ve de plansızca bir araya getirdiği bu topluluk seçim sonrası mağlubiyeti kabullenmiş olmalılar ki şimdiden içten içe çekişmeler ve kopmalar yaşanmaya başladı.

Aslında mevzumuz benzemezler ittifakı değil... Cumhur ittifakı mensuplarının teşkilatların hala tam kadro sahaya inmemiş olmaları... Çünkü muhalefet ne kadar zayıf olursa olsun cumhurun seçimi çok ciddiye alması ve sonucu asla tartışmaya mahal bırakmayacak oranda kazanması gerekmektedir. Her yere reisin gitmesi mi gerekiyor? Sadece araçlarla cadde cadde müzik eşliğinde gezmek hiç bir zaman yeterli bir çalışma değil. Sahaya inerek, halkın arasına karışarak esnafı dolaşarak işçiyi memuru köylüyü kentliyi kadını erkeği genci yaşlısı toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak küresel kumpası ters çevirmenin bütün planlarını uygulamaları kaçınılmazdır.

Tarihten derslerin alınması gerekir ki en büyük örneği Uhud Savaşında okçuların tepeyi bırakarak ganimet paylaşımına katılmış olmalarıdır. Onun için seçim sonuçları net olarak ortaya çıkmadıkça herkesin mevzilerini terk etmemeleri lazımdır. Çünkü bu seçim sıradan bir seçim değildir. Tarih yeniden yazılacak, ya yeni ve güçlü Türkiye ya da eski ve köhnemiş bir yapıya tekrar dönüş.

Bu seçimde akla hayale gelmeyen, tabiri caizse şeytanın bile aklına gelmeyen kumpaslar tuzaklar hileler manipülasyonlar yalan haberler sahte yüzler tehditler şantajlar ve hayali senaryolar bekletilmektedir. Bu kirli tezgahın en önemli argümanları ve enstrümanları hala deşifre olmayan kripto FETÖ’cülerdir. Çünkü onlar için en son seçenek bu seçimdir.

Samsun tam kadro bu tarihi seçime hazır olmalıdır. Ama bu sinyali henüz alamadık. Daha dün denecek kadar yakın zamanda dolar ve borsa provokasyonlarını yaşadık ve yaşayacağız. TV kanalları sosyal medya platformları ve diğer kitle iletişim araçları ile her türlü saldırı yapılacaktır.

Dolayısıyla okçular tepelere iyi yerleştirilmeli, yüreği bileği ve kafası sağlam kadrolar sahaya inmeli ve Allah'ın izni ve bu necip milletin desteğiyle bütün prangalar kırılmalı ve bütün oyunlar bozulmalıdır.

Unutulmamalıdır ki, bugün yapılması gereken çalışma eğer ihmal edilirse yarını olmayan bir zaman dilimine uyanma ihtimali hep vardır.

Öyleyse vursun davullar, yüreği yanık insanların duaları, bileği sağlam insanların gayretleri ve Allah'ın yardımıyla HAYDİ SEFERE...

Münekkit

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA