DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdullah BİR
Abdullah BİR
Giriş Tarihi : 06-12-2018 13:09

S’orospu Cocukları…

Bir KAHRAMAN tarafından kurtarılmayı bekleyenler sadece KÖLELERDİR…

Burada yazmaya başladığım ( Mart 2018) ilk köşe yazısından itibaren bir karınca edasıyla, gücüm ve ilmim elverdiği ölçüde farklı başlıklarla (Çocuk, Kadın, Erkek) ve de çeşitli şekillerde “Müslüman/Türk Ailesi Yapısının Önemi” üzerinde durmaya, bu konunun ciddiyetini, ülkemizde ki aile düşmanlarının kimler ve amaçlarının ne olduğunu sizlere anlatmaya çalıştım.

Yaklaşık dokuz ay önce bu mecrada İçimizde ki basiretsiz, kripto ve hain siyasilere, bürokratlara karşı başlattığımız mücadeleye dair yazılarımızı okuyanların çoğunluğun o dönemlerde “ hadi canım sende, abartıyorsun - bunlar komplo teorisi, sen kafayı yemişsin – sen kadın düşmanı mısın, senin başka işin yok mu – bunları yazman için sana para veriyorlar mı – sen ne tür bir sapıksın” vb türde suçlamalara ve hakaretlere maruz kaldık, ama Allah’ın verdiği sabır ve ilim ile yolumuzdan dönmedik.

Bizim bu platformda dile getirdiğimiz ve öne çıkartmaya, dikkat çekmeye çalıştığımız bu konunun daha yeni yeni Ulusal ve Sosyal Medya da gündeme taşındığını, önemsenmeye başlandığını, o zamanlarda konunun ciddiyetini kavramayan ve fikirlerimizden ötürü bize karşı çıkanların bir kısmının geç de olsa bu konu üzerinden Vatanın ve Milletin parçalanma, topraklarımızın işgal edilme  tehlikesinin farkına vardığını görmek S’Orospu Çocuklarıyla bu konuda yaptığımız savaşta ki mücadele azmimizi ve gücümüzü artırdı elhamdülillah.

 “İçimizdeki bu S’Orospu Çocukları kim?”

Asıl soru bu.

Eğer büyük şeytanla yaptığımız bu kahpe savaşta sadece birer piyon olan isimler üzerinden yola çıkarsak bu mücadeleyi en baştan kaybetmişiz demektir. Çünkü bunların kimler olduğunu isim isim yazmak sadece ve sadece bu S’orospu Çocukları’nın tasmasını elinde tutan Büyük Şeytan’a, yani İLLUMİNATİ denilen Allah düşmanı o yapının işine yarar.

Çünkü doğru sonuca ve hedefe ulaşmak için doğru yerden yola çıkmak lazım.

Kaldı ki bu şeytani yapı Müslüman Türk Milleti’ne tek bir kişi, tek bir yer ve tek bir yöntem ile saldırmıyor. Saldırılarının seklini ve piyonlarını gündeme göre belirliyor ve değiştiriyor. Bu nedenle içimizde ki kripto hainlerin isimlerinden daha ziyade kişisel özelliklerini ve nasıl çalıştıklarını anlatmak daha doğru bir yöntem olur kanaatindeyim.

İçimizde ki basiretsizler ve Şeytanın Piçleri tıpkı babaları Şeytan gibi insanların üzerine her zaman SOLdan saldırmıyor, ADEM’in OĞULLARI’nı kandırmak, günaha sokmak, onları birbirlerine kırdırmak için daha spesifik yöntemler kullanıyor…

Şeytan için şimdi ki son moda HAVVA’nın KIZLARI üzerinden ADEM’in OĞULLARI’nı perişan ve kendisine köle etmek.

Çünkü yaratılış programı (fıtratı) gereği babamız Hz. Adem’e “biat ve itaat” etmeyen asi anaları LİLİTİH gibi Amazon karakterli ve diğer anaları Hz. Havva gibi de hıyarım taze diyenin arkasından bir avuç tuz ile seke seke koşmaya meyilli ve meraklı olan Lilitih ve Havva’nin kızları geçmişte olduğu gibi bugün de kolay ve ucuza kandırılma konusunda şeytanın en iyi müşterisi ve Müslüman erkeklere karşı meydana sürdüğü en gözü kara askerleridir.

Bir başka ifade ile içimizde ki S’orospu Çocukları yazılı, görsel, işitsel, sosyal medyayı, basiretsiz, hain siyasileri, bürokratları ve feministleri kullanarak “kadına şiddet, çocuk-kadın istismarı, kadın hakları” vb isimler ile KADINLAR ÜZERİNDEN başlatacakları provokasyonlar ile Türk Milleti ve Devletine diz çöktürmeye çalışacaklar.

Özellikle de kendisini eğitimli, entelektüel, muhafazakâr ve Müslüman Kadın olarak tanımlayan; son 10 yıllık süreçte Emine ve Sümeyye ERDOĞAN’ın kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığa dair eylem ve söylemlerinden aldıkları cesaret ile iyiden iyiye azgınlaşan, şirretleşen başörtülü FEMİNAZİLER S’orospu çocuklarının kadın üzerinden yapacakları bu ayaklanmanın fitilini ateşleme görevini üstlenecek.

” Kadına şiddet, kadın cinayetleri ve tacizleri” vb olayların sayısında kayda değer bir artış olmamasına rağmen bunlar ile ilgili haberlerin ve paylaşımların sosyal medyada yazılı ve görsel basında ön plana çıkartılması, nikâhın, evliliğin ve aile hayatının “demoda”, kadınların çalışmasının, kafasına göre özgür(!) yaşamasının “moda” olarak gösterilmesi, özendirilmesi bu kalkışmanın ayak izleridir.

Buradan çok net ve açıkca ifade ediyorum ki; bu saatten sonra bu ülkede “kadın hakları, kadınlara özgürlük, kadına şiddet, kadın tacizi ve cinayetleri” ifadelerinden her hangi birisi ile söze başlayan ve ifadelerinde kadınları önceleyen, kadınları koruduğunu söyleyen kim varsa (şekli görüntüsü, sahip olduğu titri, mensubiyeti, işi, popülaritesi, görünürde ki inancı, milliyeti ve dini vb kişisel özellikleri ne olursa olsun) ya basiretsiz ve kullanılmaya uygun bir piyon, ya da katıksız vatan, millet, devlet ve ümmet düşmanı haindir.

Bu nedenle,

Öncelik kendisini MUHAFAZAKÂR ve MÜSLÜMAN olarak tanımlayan kadınlarımız da olmak üzere sinesinde zerre miktarı İMAN, beyninde kuş kadar AKLI olan her İNSAN'ın şeytanın dünya mütahiti olan İLLUMİNATİ'nin piçleri S’orospu Çocuklarının bu şerefsiz ve alçak planına karşı çıkması FARZ dır. Aksi taktir de son pişmanlık fayda etmeyecektir.

Allah kendi elleriyle kendisine kötülük eden ve kendi ayaklarıyla cehenneme giden kullarına onları kurtaracak bir SÜPER KAHRAMAN yollamaz. Herkes düşünceleri, söylemleri ve eylemleriyle ilk etapta kendi hayatının, akabinde de içinde yaşadığı ailenin, toplumun, milletin, devletin ve ümmetin kahramanı veya hainidir.

Bir başka ifadeyle;

İnsanlar tercihlerini ve akıbetlerini kendileri belirler, her bir tercih aynı zamanda birçok şeyi de reddetmektir ve herkes tercihlerinin sonuçlarına da katlanmak zorundadır.

Tercihlerinizin ve kararlarımızın vatanımız, milletimiz, devletimiz ve ümmetimiz için hayırlı ve hayırlara vesile olması duasıyla…

Abdullah Bir

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA