DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Zehra KINALI
Zehra KINALI
Giriş Tarihi : 21-06-2023 12:25

Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım...

Küfürler...

Hakaretler...

Aşağılamalar...

Küçuksemek...

Hor görmek.

Hulâsa bu milleti kendileri gibi görmeyen bir zihniyetin yıllardır aynı jargonlar ile içlerindeki kin, nefret ve öfkeyi son dönemde fütursuzca, utanmadan, sıkılmadan üzülerek görüyor duyuyor kısaca hepimiz şahit oluyoruz.

 

Bunun en son örneğini sanatçı bir hanımefendiden tüm Türkiye üzülerek işittik. 

Ne hikmetse yıllardır bu milletin 600 yıllık tarihine, milli ve manevi değerlerine fütursuzca saldırmak hep yapanın yanına kâr kaldı.

 

Peki, böyle mi olacak, olmalı?

Elbette olmamalı.

Adına Türkiye dediğimiz bu topraklarda her kim olursa olsun; dini, dili, ırkı, etnik kökeni, inancını yerine getirildiği özgür ve demokrat bir  şekilde yaşamayı ve yaşayanlara da saygı duymayı bilmeli, bilmiyorsa da bilenlerden öğrenmeli.

 

Milletin dinine, değerlerine küfretmek, küfredenlere prim vermek cezasız kalmamalı...

Herkes haddini bilecek...

Yerini bilecek,

Konuştuklarının nereye ve kimlere yönelik olduğunu bilmeli artık.

 

Sıradanlaştın Cüneyt efendi! Şimdi git o sanatçı müsveddesinin  elini mi öpersin, ayağını mi öpersin, başına taç mı yaparsın, ne yaparsan yap.

 

Halka hizmet etmek  için o koltuklara oturanların  halka saygısı olacak, eğilecekse de halkının önünde eğilecek, el öpecekse şehit analarının elleri öpülecek.

 

Teşekkürler sayın Cumhurbaşkanım...

Artık milletin değerlerine,

Milli ve manevi değerlerimize, kim yada kimlerden nasıl ve ne şekilde gelirse gelsin aynı hassasiyeti görmek istiyoruz.

 

Zehra KINALI

NELER SÖYLENDİ?
@
Zehra KINALI

Zehra KINALI

DİĞER YAZILARI Değişim Şart Diyenlere İçlerindeki nefret hiç bitmeyecek. Zira... Selâm olsun... Nereden nereyeee... Allah'ım, milletimize bir uyanış nasip et! Sapkınlık ve ahlaksızlık hastalığı! Yasattığınızı yaşamadan ölmeyin ey zalimler topluluğu Başınıza Gelen Her Musibet Kendi Yapıp Ettikleriniz Yüzündendir Bunca Haini, Dinsiz, İmansız Vatan Hainini Bir Arada Barındıran Bir Ülke Daha Yok Enşece Develeri Yavaş Sür, Cam Şişeler Kırılmasın! Allah'ım Merhamet Et Bize Eğer İnanıyorsanız... İstanbul Sözleşmesi Kadını Yaşatırmış! Zulüm Bitti!!! İnsan Olarak Üzülüyorum. Çünkü Ne Olursa Olsun Ölen Bir İnsan! Ayasofya, Öksüz Duruşun Yerini Ezan Ve Kuran Sesleri Alacak İnşaallah! Vakit Türkiye Vaktidir... Senin Gölgende Nefes Almak Haram Olsun Bu Hainlere! Hiç Bir Akıl Sahibi Kimse Kadınlar Gününü Kutlamaz! Sevdiğin Her Şeyi Er Ya Da Geç Kaybedeceksin, Ama Dikkat, Nihilizm Hiçliktir! Koç'larımız(!) Nerede? Önce... Evlâdın olmadığı yerde huzur olmaz! Müslüman Türk’ün böyle bir günü kutlamasını esefle kınıyorum! Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et! Sa-kı-na-cak-sın! Velhasıl Azizim… Hatırlatmak istedim! Hacire anne ve tüm annelere... Vargit Çiçekleri Cenevre sözleşmesi... CHP... Suriyeliler Güzellik, kötülük mevsimde değil yüreklerdedir! Düşman almaya doymaz! Utanmaktan utanan bir nesil geldi dünyaya nerde kaldı edep, nerde kaldı haya? Güzel huyları çalmayın! Saygı görmek isteyen sevgi göstermeyi bilmeli! Bu Gidiş Nereye? Yeni bir gün demek yeni bir hayata merhaba demektir! Ne devletin valisi ittir ne de o valinin yönettiği ilin milleti! 40 Yaş Tecrübesi Birbirimizin Gönül Sarayına Giriş Kapısı, Gözler Ve Sözlerdir Biz çok güzeldik, çocuk iken... Sevgiyi Biliyormuyuz? Allah iyilik edenleri sever... “Hiç” lik makamında mısın? Dünyayı güzellikler kurtaracak! Sahi Neydi Vefa! Biraz Samimi(ni)yet Gerek Bize Ekmeksiz yaşarım hürriyetsiz yaşayamam! Elbette, Herşey Güzel Olacak... Bir kitap düşünün ki! Huzurevleri mi, yoksa hüzün evleri mi? Maya Tutmayan Ruhlarımız Ahh Ayasofya'm!!! Allah Merhametsizlere Merhamet Hissi Versin! 31.03.2019’a Dair Tarihe Bir Not Düşelim!
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA