DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Denizay KONUK
Denizay KONUK
Giriş Tarihi : 22-12-2023 17:34

Zihinlerin İşgali

 

7 Ekim 2023 Cumartesi

Bu tarih bir miladın adıdır.

Bu tarih bizlere zihinlerimizin nasıl ilmek ilmek işgal edildiğini gösteren zamandır.

7 Ekim 2023 günü daha önceki savaşlara benzemeyen bir savaşa açtık gözlerimizi. Adına devlet dedikleri ama asla bu sıfatı hak etmeyen ve sahip olamayan israil; mütemadiyen Gazze’yi bombalamaktan haz alıyordu. Çünkü bir avuç siyonist sadece haz peşinde koşuyodu.

Bizler gibi güzellikler yerine onlar; kan, vahşet, taciz, tecavüz, katliam, saldırı ve bombalamaktan haz alıyorlardı. Sizce bunlar gerçekten insan olabilir mi?

Kendileri dışındaki tüm insanların hayvan hatta hayvandan aşağı olduğuna inandırılmış kadar beyni yıkanmış topluluk. Sahi bunlar Peygamber öldüren ve Allah’ın lanetlediği kavim değil miydi? Ve de kocaman yeryüzünde yüzyıllardan bu yana tek bir toprak parçasına sahip olamamış orda burada bir sansar gibi yaşamak zorunda kalmış zavallılar değiller miydi?

Yahudilerin dahi nefret ettiği siyonistler, dünyanın baş belası küreselciler ve yenidünya düzeni için canla başla çalışan evanjelikler.

İnsan hakları ve sözde hümanizm ile ortaya atılan bu tuhaf yaratıkların insan olduklarına asla inancım gelişmiyor. Bunların duygulardan sair robotlar olduğu kanaatindeyim. Üstelik hepsini çağdışı ve uyduruk parşömenlerin söylentileri ile hareket eden zavallılar olarak görüyorum.

Tüm dünyaya korku ve endişe empoze eden israil 7 Ekim günü gafil avlandı. Gafil avlanmasını fırsat bilerek kendi halkını bombaladı ve her zamanki kukla medyasıyla işgali legal hale getirmeye çalıştı.

Bu defa olmadı israil.

Bu defa olmadı mossad.

Bu defa olmadı siyonistler, küreselciler ve evanjelistler.

Bu yalanlarınıza karnı toktu batı halklarının. Çünkü zihinleri ve bedenleri işgal edilenler Müslümanlardı.

Gerçekten çok ince hesaplarla her İslam toprağına ektiğiniz izm’leriniz bizlerin her yanını sarmıştı. Başlarda üç beş gün boykot, bağırma, miting sonra alışma, unutma ve nihayetinde baş belamız noel hazırlığı.

Biz gerçekten bu olamayız. Bugün bombalarla aydınlatılan Gazze yarın Ankara, İstanbul, İzmir olmayacak mı sanıyoruz. Ne kadar da pervasızca hareket ediyoruz.  1967’den beri işgal edilemeyen Gazze bugün işgal edilir mi sanıyorsunuz. Oradaki iman orayı terk eder mi sizce?

Ama sıra bize geldiğinde evinin anahtarını hırsıza veren ev sahibi gibi teslim edeceğiz bu kanla sulanarak alınmış toprakları. Bütün hayatı sosyal medya ve beğeni arzusu olan bir toplum vatan toprağı için can verir mi sanıyorsunuz.

Batının uyduruk bayramı olan noeli batılılar utançlarından kutlayamazken benim Anadolu’nun bağrından kopup gelen köylü evladım noelin derdine düşmüşken bu topraklar bağımsız diyebilir miyim?

Belki toprağımız işgal altında değil ama zihinlerimiz, hayatlarımız ve bedenlerimiz tam manasıyla işgal altında.

israil Gazze’yi neden işgal edemiyor artık çok daha net görüyoruz. Çünkü toprakları işgal altında olsa da zihinleri, hayatları ve bedenleri özgür.

Geçmişte ve gelecekte yeryüzündeki tek özgür ülke Filistin.

Bu yüzden Free Palestine

Bu yüzden Özgür Filistin

Vesselam…

 

 

 

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA