Gündem
Giriş Tarihi : 22-02-2014 16:54   Güncelleme : 22-02-2014 16:54

YUSUF ZİYA YILMAZ'IN TEHDİT DİLİ!

AK Parti Samsun teşkilatı zor günler yaşıyor.

YUSUF ZİYA YILMAZ'IN TEHDİT DİLİ!
Samsun'da İki Belediye Başkan Adayının çatışması artık tüm Türkiye'nin dikkatini çekmiş görünüyor.
 
Bir haber ajansının bu çatışmayı servis etmesiyle binlerce noktada bu haber yayınlandı.
 
Şimdi kim kazanır bu mücadeleden herkesin bir fikri var.
 
Yusuf Ziya Yılmaz geçtiğimiz 10 yıl boyunca ne Ak Parti Teşkilatıyla, nede belediye başkanlarıyla birlikte çalışmayı başaramadı.
 
Bugün artık Yusuf Ziya Yılmaz'ın tüm şehire hükmedecek adaylardan biri olması ise diğer 17 ilçeninde belediye başkanlarında bir tedirginlik yaratmaya yetmiş görünüyor.
 
Görüştüğümüz bir çok teşkilat üyesi ve başkan adayı 'Osman Genç'le böyle bir kavgaya giren adama biz ne iş yaptırabiliriz nede söz dinletebiliriz' söylemleri gündemde ki ağırlığını koruyor.
 
Ne olacak bu kavga bilinmez ancak görünen o ki seçime kadar bile kendilerini ve çevrelerini kontrol edemeyen birileri AK Partiye ciddi zarar veriyor ve bu zarar daha da tırmanacak gibi. Her adayın bir kitlesi ve çevresi var. Ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu saatten sonra bu kavga bu kadar aşikar hale gelmişken Canik'ten kaç oy alabilecek izleyeceğiz.
 
Büyükşehirde seçim çok kolay geçecek diye düşünenler hergün biraz daha tedirgin olmaya başladı.
 
Osman Genç'in etkisinin sadece Canikle sınırlı olduğunu düşünenler AK Parti'nin elindeki Büyükşehir Adayı Belirlemeleri sırasındaki anketlere ve ilçe dağılımlarına bir göz atsın bu kayıp sadece Canik'te mi yaşanır daha net anlaşılır.
 
Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibinin tek güvencesi diğer Büyükşehir Adaylarının yeterince güçlü bir kampanya yürütememesi, ancak Mart ayında o adayları biraz daha yakında izlerseniz ve çevrelerindeki hareketlenmeye bakarsanız bununda güvence olmayacağını göreceksiniz.
 
Yusuf Ziya Yılmaz her gittiği yerde artık tehdit dilini sertleştirmeye başladı. Ve bu çatışmalar tırmandıkça psikolojik yıpranmaya uğrayıp hata yapmaya da devam edecek ve bu seçim kaybettirirmi bilmiyorum ancak AK Parti'nin bu dönemde tek bir oya ihtiyacı var. Başbakanın ve Teşkilatların bunca çabasına Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibi yazık ediyor.
 
Bu şehirde bir çok AK Partiliye göre ise 'ihanet' hiç de hafif bir kelime de değil artık.
 
Yusuf Ziya Yılmaz'lı 5 çile dolu yıla ne diyecek bu şehir izleyeceğiz.
 
Erdal BOZKURT – Samsunhaber.tc
adminadmin