Türkiye
Giriş Tarihi : 12-12-2012 11:14   Güncelleme : 12-12-2012 11:14

Ahmet Hakan’dan Suat Kılıç’a tevazu dersi

Bakanlık dediğin bir geçici makam!

Ahmet Hakan’dan Suat Kılıç’a tevazu dersi
Suat kardeşimin kalınca bir deftere beş yüz kez “Bakanlık dediğin bir geçici makamdır” cümlesini yazmasının vakti gelmiş de geçiyor.

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan Coşkun, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Erzurum’da bir okul ziyaretinde öğretmenin kendisine “Müdürüm” diye hitap etmesinin ardından Kılıç’ın, “Müdür değil Bakan” tarzı çıkışıyla ilgili olarak, Kılıç’a seçmeli olarak tevazu dersi alması gerektiğini yazdı..
Coşkun yazısında şunları kaydetti;

BAKANLIK DEDİĞİN BİR GEÇİCİ MAKAMDIR

SUAT KILIÇ: Erzurum’da bir okul ziyaretinde öğretmenin biri kendisine sehven “müdürüm” dedi diye bozulmuş, “Müdür değil bakan” tarzı çıkışlar yapmış. Görüntüleri izledim. Vardığım sonuç şudur: Suat kardeşimin kalınca bir deftere beş yüz kez “Bakanlık dediğin bir geçici makamdır” cümlesini yazmasının vakti gelmiş de geçiyor. Bu arada Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’den bir ricam var: Lütfen okullara “tevazu” isimli bir seçmeli ders koyun ve o dersi Suat Kılıç’a mecburi yapın. Büyük hizmet olur.
 
Yazının tamamı için:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22117207.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
 
adminadmin