Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-04-2025 16:47

Atakum Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

Samsun'un Atakum ilçesinde yapımı süren 350 yataklı Atakum Devlet Hastanesi, modern tıbbi altyapısı ve 82 polikliniği ile bölgeye sağlık hizmetinde önemli katkı sağlayacak.

Atakum Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

Modern Sağlık Kompleksi

Balaç Mahallesi'nde yükselen hastane, 12 ameliyathane, 26 acil müşahade yatağı, 64 yoğun bakım yatağı, 15 cihazlı diyaliz ünitesi ve 6 doğum salonuyla tam teşekküllü bir sağlık merkezi olarak hizmet verecek.

Yerinde İnceleme

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İl Başkanı Mehmet Köse ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu.

“Vatandaşlara Nitelikli Sağlık Hizmeti”

Dr. Mehmet Muş, yaptığı açıklamada, Atakum Devlet Hastanesi'nin Samsun’daki en büyük sağlık yatırımlarından biri olduğunu belirterek, “350 yatak kapasiteli bu modern hastane, tamamlandığında vatandaşlarımız çok daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetine ulaşacak” dedi.

adminadmin