Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:51

Atakum Kararını Verdi!

Atakum’da İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Ahmet Sait Usluyla beraber 45 partilinin istifa ederek Özlem Maraş’ın saflarına katılmasıyla Atakum’da seçim sonuçları şimdiden netleşmeye başladı.

Atakum Kararını Verdi!

İYİ Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı, Ahmet Sait Uslu 45 kişiyle birlikte İYİ Parti’den istifa ederek bir törenle Özlem Maraş Saflarına katıldı.

İYİ Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Sait Uslu partisinden istifa ederek Ak Parti’ye katılmasının sebebinin Atakum’un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığını belirtti.

Uslu, Fen İşleri Müdürlüğünün birçok aracının arızalı ve hizmet veremez durumda olduğunu, sosyal tesislerin birer birer kapatıldığını, Atakum Belediyesi’nin yönetilemez hale geldiğini kaydederek Atakum’un bir beş yıl daha kaybetme lüksünün olmadığını görerek bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı’nın yanında yer alacaklarını ifade etti.

ATAKUM’UN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ

Daha sonra söz alan Cumhur İttifakı Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Atakum için çok çalışacaklarını ve Atakum’u hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirten Maraş, Atakum’un önüzdeki beş yıl değil en az 50 yılını projelendirdiklerini ve Atakum geleceğini inşa edeceklerini belirtti.

Program Cumhur İttifakı Aakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın katılımcılara AK Parti rozeti takmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

adminadmin