Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-05-2023 15:48   Güncelleme : 20-05-2023 15:48

Atakum Şehir Platformundan Sert Tepki Paranızı verelim de susun!

Depremzede vatandaşları hedef alan hakaret ve küfürlere tepki gösteren Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, “Siyaset, insanlığın önüne geçti! Yardımından pişman olan, gelsin bizden parasını alsın ama yeter ki sussun” diye konuştu!

Atakum Şehir Platformundan Sert Tepki Paranızı verelim de susun!

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin hemen ardından, deprem bölgesinde oy kullanan vatandaşları hedef alarak, hakaret ve küfür dolu mesajlar paylaşanlara bir tepki de Atakum Şehir Platformundan geldi! Seçim sonrası bazı kişilerin, deprem bölgesinde yaşayan insanlara hakaret ve küfür etmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını söyleyen Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, “Siyasetin, insanlığın önüne geçtiği günleri yaşıyoruz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdığımız yardımlar, helali hoş olsun! Yaptığı yardımdan, pişman olan, yardımını gelsin bizden alsın! Yeter ki sussunlar” diye konuştu.

“BİZİM HAKKIMIZ HELALİ HOŞ OLSUN"

Küfür ve hakaretler karşısında şaşırdıklarını söyleyen Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, “Yüreğimizi derinden yakan deprem sonrası, platform olarak bölgeye 9 tır dolusu yardım ulaştırdık. Samsun’a gelen depremzede ailelerin hep yanında olduk. Bunları yaparken de, kimsenin siyasi düşüncesine, dünya görüşüne bakmadık. Kimin, hangi partiye oy verdiğinden bize ne? Kime ne? Üzülerek gördük ki seçimden sonra, deprem bölgesinde özellikle iktidar partisine verilen oylardan dolayı, depremzede vatandaşlarımız ağır hakaretlere ve küfürlere maruz kaldı. Görüyoruz ki siyaset, insanlığın önüne geçmiş. Biz Atakum Şehir Platformu olarak, yardımımızın ulaştığı her bir depremzede vatandaşımıza, siyasi görüşü ne olursa olsun, hakkımızı helal ediyoruz” diye konuştu.

“YARDIMLARINIZI GERİ VERELİM DE SUSUN!”

Deprem bölgesine ulaştırdığı yardımlardan dolayı pişman olanlara da çağrıda bulunan Atakum Şehir Platformu Başkanı Erkut Erbil, “Sırf kendisinin istemediği bir siyasi partiye oy verdi diye, depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdığı yardımların pişmanlığını duyan varsa, platformumuza ulaşsın. Gönderip, pişman olduğu yardımını kendisine verelim. Bu çağrımızda çok netiz! Depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdığı yardımı geri almak isteyenler, yardımlarının resmi kayıtlarıyla birlikte gelsin, kendilerine geri verelim! Yeter ki sussunlar. Depremzede vatandaşlarımızın canlarını daha fazla yakmasınlar” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN