Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2024 13:55

Bafra İçin Cansiperane Çalışmaya Devam Edeceğiz

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Bu kadim şehir ve kadirşinas insanları için cansiperane çalışma mecburiyetimiz var.

Bafra İçin Cansiperane Çalışmaya Devam Edeceğiz

Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren aynı inaç, aşk ve kararlılıkla Bafra’mıza her şeyin en güzelini yaşatmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Cumhur İttifakı unsurları ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Bugüne kadar ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde halkımız ve esnaflarımızla 5 yıllık dönemde ilçemizde yapılanları değerlendiriyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bafra için bu ilk değil. Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçede ortak aklı hakim kıldık. Hatırlanacağı gibi ilk Ortak Akıl Buluşmasını daha önceki belediye başkanlarımızla gerçekleştirdik. Ben değil, biz olduk. Hemşehrilerimiz bunun farkında ve onların destek verdikleri bir konu. Fikirlerinin dinlendiğinin, eleştirilerinin dikkate alındığının farkında. Elhamdülillah birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlıyız.

 

Belediye hizmetleri bütünsellik teşkil etmeli. Belirli bir kısma değil toplumun tüm katmanlarına hitap etmeli. Bizler geride bıraktığımız dönemde bu gerçek ışığında projeler ürettik, hizmet geliştirdik” dedi.

 

ODAĞIMIZDA SADECE BAFRA VAR

 

Seçimlerin, demokrasinin gereği olduğu kadar gelip geçici de olduğunu hatırlatan Başkan Kılıç, “Önemli olan bu kubbede bir hoş seda bırakmak. Köklü bir tarihe sahip Bafra’mızda günümüze kadar pek çok değerli isim belediye başkanı olarak görev yaptı. Kalben inanıyorum ki hepsi bu güzel şehire bir şeyler katmanın samimi gayreti içierinde oldular. Allah her birinden razı olsun. Gerçek aleme göç eden belediye başkanlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Önemli olan kişiler, makamlar değil. Önemli olan Bafra’nın beklentilerine cevap vermek, sorunlarını ertelemeden gidermek. Şehri çağın gereksinimlerine adapte etmek ve insanının mutluluğu, huzuru için adımlar atmak. Bizler görev süremizin ilk gününden itibaren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik tecrübesi ve Türkiye Yüzyılı vizyonundan feyz alarak görevimizi icra ettik. Odağımızda her zaman sadece Bafra oldu. İlçemize altyapı hizmetinin getirilmesinde de, hayata geçirdiğimiz projelerimizde de, hizmetlerimizde yardımcı rol oynayacak tesislerimizi hayata geçirirken de bu odakta olduk. Bafra’ya hizmet etme samimiyetinin gerektiği anlarda risk almayı da içerdiğinin farkındaydık. Bu günlerde misafiri olduğumuz her mahallemizde halkımız, her esnafımız bu samimi gayretin farkında. Bizim için bu farkındalık çok önemli. Altyapı gibi temel sorunlarından kurtulmuş Bafra’da, sıra bize göre kolay olan hizmetlere geldi. Nasip olursa yeni dönemde bu hizmetleri vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz.

 

Biten, devam eden ve yeni dönem projelerimizle kaybedecek bir dakikası dahi olmayan Bafra’mızı hükümetimizin desteği ile her alanda marka şehir yapacak, bütün paydaşlarının müreffeh  bir yaşam sürmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye, ilçemize eserler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

adminadmin