Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Güncel

BAŞBAKANLIK'TAN, METRO HOLDİNG'E!

Başbakanlık eski Müsteşar Yardımcısı Abdülkerim Emek, Metro Holding’de CEO olarak göreve başladı. Emek’in adı, Galip Öztürk’e yönelik soruşturmada iddianameye girmiş, ancak yapılan yargılama sonrası beraat etmişti.

BAŞBAKANLIK'TAN, METRO HOLDİNG'E!
Paylaş:
Konu ile ilgili Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.’den (Metro Holding) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada Abdulkerim Emek’in 213 milyon lira piyasa değeri bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su olarak göreve başladığı bildirildi.
 
Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevinden önce Sermaye Piyasası Kurulu Üyeliği de yapan Emek, Galip Öztürk dosyasına adının karışması ile birlikte Başbakanlık’taki görevinden istifa etmişti.
 
EMEK BERAAT ETTİ
70 kişinin yargılandığı Galip Öztürk dosyasında Emek, Metro Holding’in SPK’daki işlerine kolaylaştırmakla suçlanmıştı. ‘Haksız ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü’ne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek’le suçlanan Emek, İstanbul Ağır Ceza’da yapılan yargılama sonrası beraat etmişti. Çeşitli sürelerde hapis cezası verilen diğer sanıkların dosyası ise Yargıtay aşamasında.
hürriyet

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SAGEM’DE MAVİ MARMARA KONUŞULACAK!

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat