Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-03-2024 12:27

Çarşamba Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarına Teşekkürler

Hastaların Yanında Duran Kahramanlar, Tıp Bayramı'nda Onlara Minnettarız

Çarşamba Devlet Hastanesi  Sağlık Çalışanlarına Teşekkürler

Gözlerine güvenle bakabileceğimiz sağlık çalışanlarının kıymetini anlamak için belki de bir hastanın gözünden onları görmek gerekir.

Devam eden tedavisi için Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yattığı süre boyunca hastane personelinin gösterdiği ilgi ve alakaya yakından tanık olan OMÜ Gazetecilik Bölümü öğrencisi İmam El Musa sağlık çalışanlarının fedakârlığını ve özverisini dile getirdi.

Hastanede kaldığı yaklaşık on beş gün boyunca hastane personelinin kendisine gösterdiği özen ve ilgiyi vurguyu dile getirerek hastane personeline teşekkürler eden Musa, Hemşirelerin sadece mesleklerini yapmakla kalmayıp aynı zamanda hastalarına moral vermek için ellerinden geleni yaptığını belirterek bunun bir hasta için öneminin altını çizdi.

İmam El Musa, “Hastane koşullarının zorluğuna rağmen, sağlık çalışanlarının insani duygulardan vaz geçmeden çalışmalarının dünyanın herhangi köşesinde hizmet veren herhangi bir hastanedeki değeri aynıdır yani paha biçilemezdir... “ diyerek kendisine bu huzuru, sevgiyi yaşatan ve ortak insani değerleri hatırlatan...

Hemşireler;

Sevilay KIRAN

Ümran EĞRİCE

Melike AHLAT

Emrah EMERGEN

Osman DURUKAN

Hatice DOĞAN

İbrahim ARI

Barış SEVİNÇ

Sümeyye KORKMAZ

Fadime YOLCU

Gizem KAZAZ

 

Doktorlar:

 

Rıfat PİYADE

Gülsen ATASOY

 

Diğer Profesyoneller:

 

Talip ARABACI

Hilal UYSAL

Kadriye ERDEĞER’e  teşekkür ederek,

“Tıp camiasının kıymetli mensuplarını, gösterdikleri özveri ve emekleri için minnetle anıyor ve kendilerine sağlık dolu günler diliyorum...” dedi.

 

adminadmin