Siyaset
Giriş Tarihi : 02-03-2014 13:09   Güncelleme : 02-03-2014 13:09

ENGELLİLERİN ENGELİ ENGELSİZLER

Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Vedat Yılmaz, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

ENGELLİLERİN ENGELİ ENGELSİZLER
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Av. Mehmet Yılmaz ve dernek üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Vedat Yılmaz dernek üyelerinin sorunlarını dinledi.

İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz: "Engellilerle ilgili GAZİ Belediyesi Başkanlığım döneminde, İmar planına "Engelliler Eğitim Tesis Alanı" adıyla işleyerek yerini ayırdığımız; Adalet Mah. Demiryolu kenarındaki 4 bin metre karelik arsaya modern bir tesisi inşa edip engelli vatandaşlarımızı her alanda, çağdaş yaşamın gerektirdiği olanaklara kavuşturacağız. Toplumsal yaşamın her alanına 0 erişimlerini sağlayıp, bireylerin sahip olduğu sakatlık ya da kronik hastalıkların toplumsal engele dönüşmesini önleyeceğiz. Engellilerimiz ve kronik hastalarımız için fırsat eşitliğini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır. Belediyemizin sorumluluğu altında olan tüm fiziksel alanları engellilere yönelik olarak hızla düzenleyip engellerin kaldırılmasını sağlayacağız. Ulaşım araçlarını, sinema, tiyatro, konser salonlarını ve tüm ortak kullanım alanlarını engelli dostu hale getirmeyi planlıyoruz." diyerek sözlerine son verdi.
adminadmin