Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa şehrinde bulunan Al Furgan Üniversitesi Rektörü, Addis Abbaba Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr Abdella Kadir Ahmet ve İslam Davet ve Kültür Cemiyeti Başkanı Mahmut Hüseyin’le birlikte, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, Dr Abdella Kadir Ahmet ülkelerinde verdikleri eğitim konusunda bilgi vererek, Türkiye Cumhuriyeti ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
İslam Davet ve Kültür Cemiyeti Başkanı Mahmut Hüseyin de cemiyetleri ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Hüseyin Akan ise, Al Furgan Üniversitesi ile işbirliğine hazır olduklarını söyleyerek, misafirlere çeşitli hediyeler takdim etti.
Etiyopya’dan Üniversitemize Ziyaret
Al Furgan Üniversitesi Rektörü üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı makamında ziyaret ettiler.
admin















































































































































































































