Gündem
Giriş Tarihi : 15-02-2014 13:25   Güncelleme : 15-02-2014 13:25

GENÇ, CANİK'TE DOLU DİZGİN

Yaptıklarımıza başkalarının hayalleri yetişmez

GENÇ, CANİK'TE DOLU DİZGİN
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gitti köy ve mahallelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılaşıyor. Başkan Genç, "Bizim ilçemizde yaptığımız güzellikler, bu şehrin geleceğine olan yatırımlardır. Önümüzdeki dönem için de proje hazırlıklarımızı yaptık. Başkalarının hayalleri dahi yetişmez" dedi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, beraberinde eşi Nimet Genç, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla birlikte köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Karşıyaka Mahallesi'nde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan ve yoğun ilgi gösterilen Başkan Genç, eski sanayi sitesi esnafı, Ovacık mahallesi, Dereler ve Kozlu Köylerinde de vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.
 
'CANİK, TÜRKİYE'NİN AYNASIDIR'

Vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Genç, "Canik, Türkiye'nin aynasıdır. Başbakanımız idaresindeki Türkiye'miz her alanda nasıl büyüdüyse, Biz de Canik'i her alanda büyüttük, şehrimizin, ülkemizin büyümesine katkıda bulunduk. Canik'te 10 yılda çok büyük bir gelişim ve değişim sağladık. Vatandaşlarımız bizim neler yaptığımızı çok iyi biliyor ve görüyor. Aynı çalışmalarımızı şimdi köylerimizde de gerçekleştireceğiz" dedi.
 
'GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ'

Önümüzdeki dönem için proje hazırlıklarını yaptıklarını belirten Genç, "Canik'imiz için yine büyük projeler hazırladık. Çok net söylüyorum. Bizim projelerimize, hedeflerimize başkalarının hayalleri dahi yetişmez. Düşlerinde dahi göremezler Canik'e yaptığımız ve yapacağımız güzellikleri. Bizim yaptığımız bu güzellikler, bu şehrin geleceğine olan yatırımlardır" şeklinde konuştu.
 
'30 MART GELECEK DEMEK'

Bu seçimlerin çok önemli olduğunu da vurgulayan Genç, şunları söyledi: "Bu seçimler Türkiye'nin büyümesi demek, Canik'in büyümesi demek. Daha çok iş ve aş demek, daha fazla hizmet demek, daha fazla istikrar demek, daha fazla gelecek demek. Başbakanımız 2023 ve 2071 hedefini ortaya koyarken, bir takım güçler ve onların taşeronları yakalanan bu istikrarı bitirme niyetindedirler. 30 Mart'ta vatandaşlarımız, ülkemizi yeniden eski günlerine döndürmek isteyen güçlere karşı birlik olmalıdır."
adminadmin