Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:19

Gençlerimiz Doğdukları Yerde Doyacak

Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz iftar sonrası ilçe merkezinde gençlerin yoğun olarak bulunduğu cafeleri ziyaret ederek gençler ile sohbet etti.

Gençlerimiz Doğdukları Yerde Doyacak

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, “Gençlerimiz doğdukları yerde doyacak” dedi.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz,Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Gençler ile sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz Havzanın gelişiminin en öneli ayaklarından birinin sanayi olduğunu belirterek; “Güzel bir ivme ile sanayimiz büyüyor. Sanayi büyüdükçe istihdam artıyor. İnşallah gençlerimizin doğdukları yerde doydukları bir şehir için çalışacağız.” Dedi.

İkiz daha sonra ise Memduhiye Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdi.

İkiz burada ise Cumhur İttifakının adayı olarak ilçe için çalışacağını belirterek; “31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde Allahın izni ile büyük bir zafer bizleri bekliyor. Güçlü ve gerçek belediyecilik için 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız ” şeklinde konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise  yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacaklarını ifade etti.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise; “Bizler Cumhur ittifakının temsilcisi, lider Devlet Bahçeli’nin Havza’daki temsilcisi ve bir eliyiz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Havza’daki adayı ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’dir. Halkımızın birlik ve beraberliğin den oluşan Cumhur İttifakı kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde sizlere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğinin tezahürü olan Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olan Sayın Murat İkiz tecrübesi ve hizmetleri ile bu işin ehli bir isim ve daha güzel daha yaşanabilir bir Havza için hep birlikte çalışacağız.”dedi.

adminadmin