“Iade-I Itibar” için sonuçlar
Başlık, özet ve etiketlerde arandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabine Değişikliğinin Muhatabı Başbakan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1044 gün sonra AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan dünyaya seslenerek başta FETÖ olmak üzere terör örgütü üyelerinin teslim edilmesini istedi. Erdoğan, "Şimdi de dünyaya sesleniyorum buradan. Diyorum ki, eğer sizler iade-i itibara yardımcı olmazsanız, bilesiniz ki yarın bir gün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız" dedi. Toplantı sonunda 'Kabinede revizyon yapılacak mı' sorusuna Erdoğan, 'Revizyonun muhatabı Başbakan' yanıtını verdi. Başbakan'ın konuya ilişkin yorum yapmaması üzerine "Olmayacak mı peki?" sorusuna iki isim de gülerek karşılık verdi.
28 Şubat’ın Bankacı General Ve Amiralleri
28 Şubat 1997 darbesi ile ilgili olarak kurulan. Meclis Araştırması Komisyonu Raporunda bu dönemde bankaların yönetim kurullarında üst düzey yöneticilik (danışmanlık da dâhil) yapmış olan asker kökenli kişilerin listesi nedense gözden kaçırılmış ve kamuoyundan gizlenmiştir. Biz yine de bunu deşifre edelim ve ilgililerin konu üzerine gitmesi için çaba gösterelim. Zira halkı soyanlar serbestçe dolaşabiliyor halleri ve keyifleri yerinde, buna mukabil mağdur edilen on binlerce insan haklarını alamayıp iade-i itibarlarına kavuşabilmiş değil. Yöneticiler uyumaya ve uyutulmaya devam etmesin. Harekete geçip vazifelerini yapsınlar.
Re’sen Emekli Askerler Hala Hak Arıyor
Yazının başlığına bakıp sakın gerçekten de “emekli” olan askerler diye düşünmeyin.
Büyükşehir’den Samsun’a Ramazan Hediyesi..
Büyük cami durağı’na beş yıl sonra iade-i itibar! Samsun tramvay hattındaki "Opera" durağının adı, sessiz sedasız eski ismine geri döndü
Şeyhü’l-İslâm Mustafa Sabri Ve İftiraya Cevap
Mustafa Sabri Efendi zaman olarak ahire, tefekkür ve ilim olarak ise kadim zamanlara mensuptu
ERBAKAN'A İADE-İ İTİBAR TALEBİ
Saadet Partisi, kapatılan RP ve FP'nin yeniden yargılanması için hazırlıklarını tamamladı. Partinin hukukçuları eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan için de iade-i itibar talebinde bulunacak.
İmam Hatip’e iade-i itibar
Öğrenciler eskisi gibi 5 yıllık temel eğitimden sonra İmam Hatip okullarına gidebilecek