Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-03-2024 12:05

Helal Oylarınızla Çarşamba'da Yeni Bir Tarih Yazacağız

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar'a vatandaşın ilgisi gün geçtikçe büyüyor.

Helal Oylarınızla Çarşamba'da Yeni Bir Tarih Yazacağız

Çarşamba’nın her mahallesinde büyük bir coşku ve insan seliyle karşılanan Dündar Sahil Mahallesi, Durusu ve Demirli Mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu.

Tezahüratlar eşliğinde karşılanan Dündar burada yaptığı konuşmada;

“Sizlerin bu sevgi ve ilgisi sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Ben memleketim ve sizler için çalışmaktan ve mücadele etmekten asla vazgeçmedim. Aynı şevk ve heyecanla bu anlayışımız yeni dönem de devam edecek." dedi.

Yeni dönem de istihdam projelerine ağırlık vereceklerini dile getiren Dündar; "Ülkemizin en kronik sorunlarından biri elbette işsizlik. Bizler yeni dönem de özellikle istihdam projelerine ağırlık verip bu konu da halkımızı rahatlatmak onların çocuklarını iş aş sahibi yapmak istiyoruz. Gücümüz var, tecrübemiz var, kararlılığımız var ve en önemlisi yüreğimiz var” dedi.

Seçimlere 2 hafta kaldığını da belirten Dündar sözlerini şöyle tamamladı;

“Biz bu seçimleri kazanacağımızı biliyor, hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Belediyeyi dürüst, ahlaklı yönetecek kadrolarımız ve iş yapacak ekiplerimiz şimdiden hazırlıklara başladılar. Sizin helal oylarınız ve bize olan güveninizle Çarşamba'da yeni bir tarih yazacağız…”

adminadmin